Doe Maar Tribute

(0)

Doe Maar was een van de populairste Nederlandse popgroepen ooit. Met hun mix van reggae, pop, ska en Nederlandse zang creëerden ze een unieke stijl van punky popsongs zonder de verplichte gitaarsolo’s. Doe Maar bereikte in het begin van de jaren tachtig ongekende hoogten van populariteit en maakte zo de weg vrij voor de opkomst van “Nederpop”: Nederlandse groepen die in hun moedertaal zongen.
Tijdens hun korte carrière, die duurde van 1978 tot 1984, bracht de band slechts vier studioplaten uit, waarvan er drie de nummer één status bereikten. Duidelijk is dat ze een van de meest succesvolle popbands uit de Nederlandse geschiedenis zijn. Hun reüniealbum uit 2000 “Klaar” stond ook bovenaan de hitlijsten.

Op dit moment is Winnetoe de tributeband die je het echte Doe Maar-geluid brengt, geïntroduceerd door jongere energieke muzikanten die de ideale mix creëren voor één groot Nederlands muziekfeest. De Doe Maar-tributeband geeft je de aanstekelijke popmuziek van Doe Maar, met een dynamische draai van deze jonge muzikanten. Zo kan iedereen blijven genieten van deze nederpop!

Winnetoe is een vriendengroep, elk met veel podiumervaring. Vanwege hun liefde voor Nederpop en talent voor het maken van muziek, besloten ze samen een band te vormen met als uiteindelijke doel Nederpop terug te spelen en terug te brengen naar alle Nederlandse podia.
Winnetoe speelde de afgelopen jaren meerdere keren op Bevrijdingsfestival Flevoland voor meer dan 5000 mensen en mocht openen voor acts als Jeroen van der Boom, Wolter Kroes, Chef’Special en VOF de Kunst.

De muziek van Doe Maar hoef je niet meer te missen! Winnetoe brengt je feest naar de next level  met  Doe Maar’s pop, ska en Nederlandse zang!

  • Prijs op aanvraag
  • 1 x 60 min
  • Nederlands, Tribute
  • 7 personen: zanger, bassist, drummer, toetsenist, gitarist, trompet en saxofoon


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij