KaraokeCats

(1)

Nieuw bij Beste Bands, de beste Live Karaoke band van Nederland – The KaraokeCats. Neem een ​​geweldige band, een uitgebreid repertoire, een gezellig feest met een borrel, en laat je gasten zelf de show maken door hun favoriete liedjes te zingen met een live band! Kies je favoriete liedjes en zing mee met fantastische muzikanten. Het maakt eigenlijk niet uit of je kunt zingen of niet. Deelnemen is belangrijker dan winnen. Hun repertoire omvat meer dan 200 nummers. Super leuk voor een bedrijfsfeest, festival of in de kroeg.

Deze interactieve karaokeshow biedt een live band en een bijzondere ervaring voor iedereen! Met een ruime keuze uit een divers repertoire is er voor ieder wat wils. Dus warm je stem op! Van Pub-avonden, festivals en bedrijfsfeesten, de professionele muzikanten van de Karaoke Cats maken van elke avond een geweldig karaoke-feest! De teksten zijn vanuit de zaal op schermen te volgen zodat iedereen ten volle kan meezingen.

De Karaoke Cats kunnen ook hun eigen set draaien om de avond sfeervol te beginnen of af te sluiten met een plons, maar ze laten jou natuurlijk het liefst stralen! The Karaoke Cats zetten je in het zonnetje voor een onvergetelijke avond!

Zing live mee met deze toffe karaokeband en stap in de voetsporen van Beyonce of Bruno Mars!

 

 

 

1 Review 10

 1. 5 juli 2023

  Waanzinnig!
  Voor het jaarlijkse feest van onze zorgorganisatie wilden we onze nieuwe kernwaarden in the spotlights zetten. Passend bij de kernwaarde ‘lef’ nodigden we mensen uit om met de karaoke cats mee te zingen. En dat hebben ze gedaan! Niet alleen vanwege onze moedige collega’s, maar ook omdat de karaoke cats zo uitnodigend en positief aanwezig waren op het podium. Dik compliment voor dit enorme spektakel!

  uitgevoerd op 29-06-2023


  :

  Volledig vrijblijvend en kostenvrij