Another Brick

(0)

DJ Duo Another Brick slaat een brug tussen elektronische muziek, goed gevonden samples en live instrumenten. In hun live sets combineren ze op creatieve wijze hun muzikale ‘bricks’ en trompet, basgitaar, synthesizer en percussie tot een nieuw geheel. Op het podium wisselen de leden elkaar af als live muzikant en DJ. Het resultaat is een uitgebalanceerde set met aangename variatie en goed gevarieerde muziek. Another Brick weet het publiek te vermaken met ontspannen loungesferen maar ook met stevige dansmuziek.

Trompettist en DJ Thomas Wessels heeft een brede muzieksmaak en veel ervaring in bijna elke denkbare muziekstijl. Met zijn trompetspel weet hij meteen sfeer te geven aan de muziek die op dat moment wordt gespeeld. Als DJ combineert hij zijn muzikantenhart met zijn liefde voor elektronische muziek. Onverwachte geluiden, maar met een vette beat.

Florean Kruijswijk Jansen (DJ, Basgitaar, Synthesizer) brengt met zijn conservatorium geschoolde achtergrond veel muzikale kennis met zich mee, naast een fijne baspartij. Tijdens een optreden grijpt hij graag zijn moment voor een melodieuze bassolo of een strakke groove waar je niet stil bij kunt blijven zitten. Als DJ introduceert hij het liefst onverwachte samples die precies passen in de muziek van dat moment, zodat je als luisteraar op het verkeerde been wordt gezet. Een groot pluspunt is zijn brede muzikale kennis en interesse in klassiek, jazz, soul, disco en pop.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij