Another Brick

DJ Duo Another Brick bouwt een brug tussen elektronische muziek, goed gevonden samples en live gespeelde instrumenten. In hun sets laten zij live op een creatieve manier hun muzikale ‘stenen’ en trompet, basgitaar, synthesizer en percussie samen komen tot een nieuw geheel. Op het podium wisselen de leden elkaar af als live muzikant en DJ. Het resultaat is een gebalanceerde set met aangename variatie en goed afgewisselde sounds. Another Brick is in staat om van relaxte lounge sferen tot stevige dansmuziek op het publiek over te brengen.

Trompettist en DJ Thomas Wessels heeft een brede muzieksmaak en veel ervaring in bijna alle denkbare muziekstijlen. Met zijn trompetspel is hij in staat om direct sfeer toe te voegen aan de muziek die op dat moment gedraaid wordt. Als DJ combineert hij zijn muzikantenhart met zijn liefde voor elektronische muziek. De nieuwe verbanden zijn onverwacht maar met een goede beat.

Florean Kruijswijk Jansen (DJ, Basgitaar, Synthesizer) brengt met zijn conservatorium geschoolde achtergrond, naast een fijne baspartij, veel muzikale kennis met zich mee. Hij pakt graag zijn moment tijdens een optreden voor een melodische bassolo of een strakke groove waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Als DJ brengt hij het liefste onverwachte samples in die precies passen in de muziek van dat moment, waardoor je als luisteraar op een ander been wordt gezet. Een groot voordeel hierbij is zijn brede muzikale kennis en interesse van klassiek, jazz, soul, disco en pop.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij