DJ Miss Brown

(0)

Als je op zoek bent naar een geweldige allround DJ dan wil je DJ Miss Brown! Met haar mooie uitstraling, zeer goede muziekkennis en gevoel voor het bespelen van het publiek is zij de beste keuze om uw feest naar een hoger niveau te tillen! Ze treedt regelmatig op met live muzikanten zoals een zanger, percussionist, saxofonist of trompettist op het podium.

Met een ervaring van 16 jaar zit Miss Brown (ook bekend als Raphaella Brown) al een tijdje in het professionele circuit. Ze begon al op zeer jonge leeftijd met het verzamelen van platen en speelde al in een club voordat ze 18 jaar was. Onder de naam DJ Miss Brown begon ze met oude soul, hiphop en r&b, later met disco, funk, classics, de jaren 90 en house. Uiteindelijk specialiseerde ze zich in bijna alle stijlen die op een dansvloer werken, waarbij ze zich vooral richtte op de vocale, funky, tech house en disco, met dansklassiekers als haar specialiteit. Ze verrast het publiek graag met herkenbare hits, een touch of the 80s en natuurlijk de 90s!

DJ Miss Brown vult uw evenement geheel in stijl aan met het muziekgenre dat precies bij uw publiek past. Miss Brown ziet er altijd stijlvol uit, en door haar ervaring en enthousiasme weet ze het publiek perfect te triggeren, laat staan ​​die lekkere dansgrooves en remixes van bekende hits te spelen die je op de been zullen houden. Ze heeft op de meest uiteenlopende evenementen gestaan; festivals, bedrijfsborrels, huwelijksfeesten, modeshows, enzovoort.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij