DJ Mr Smit

(0)

Zijn specialisme? Het juiste nummer op het juiste moment ten gehore brengen! Mr. Smit heeft een enorme muzikale kennis en ervaring in het draaien tijdens bedrijfsevents, bruiloften, modeshows, (sport)evenementen met 20.000 man en in clubs. Hij switcht gemakkelijk van stijl en past zich aan de sfeer aan.

Mr. Smit kan ook in combinatie met een saxofonist, violist en andere muzikanten geboekt worden.

Dj Mr. Smit heeft al bijna duizend keer gedraaid voor opdrachtgevers als Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Ford, Nestlé, Philips, Heineken, alle grote Nederlandse banken, de gemeente Amsterdam en de Rijksoverheid op locaties als het Olympisch Stadion (voor 20.000 man), Thialf, Museumplein (waaronder NYE 2016), Adam Toren (waaronder NYE 2017), Ziggo Dome (op de after show van Drake), Heineken Brouwerij, Beurs van Berlage, Scheepvaartmuseum, Artis, Okura Hotel, Hotel Arena, Panama, Escape, Tivoli, Doornroosje en de Harbour Club in Amsterdam, maar ook in Ibiza. Naast Ibiza draaide Mr. Smit ook in Opium in Barcelona en is was ook te vinden in o.a. München en Londen, maar ook bijvoorbeeld tijdens te EXPO 2017 in Astana. Ook heeft Mr. Smit een residence in een club in San Francisco gehad.

Kortom, Mr. Smit heeft veel ervaring als dj en is thuis in elke muzikale stijl. Hij staat garant voor een onvergetelijke muzikale bijdrage.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij