DJ Mr Smit

(6)

Zijn specialisme? Het juiste nummer op het juiste moment ten gehore brengen! Mr. Smit heeft een enorme muzikale kennis en ervaring in het draaien tijdens bedrijfsevents, bruiloften, modeshows, (sport)evenementen met 20.000 man en in clubs. Hij switcht gemakkelijk van stijl en past zich aan de sfeer aan.

Mr. Smit kan ook in combinatie met een saxofonist, violist en andere muzikanten geboekt worden.

Dj Mr. Smit heeft al bijna duizend keer gedraaid voor opdrachtgevers als Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Ford, Nestlé, Philips, Heineken, alle grote Nederlandse banken, de gemeente Amsterdam en de Rijksoverheid op locaties als het Olympisch Stadion (voor 20.000 man), Thialf, Museumplein (waaronder NYE 2016), Adam Toren (waaronder NYE 2017), Ziggo Dome (op de after show van Drake), Heineken Brouwerij, Beurs van Berlage, Scheepvaartmuseum, Artis, Okura Hotel, Hotel Arena, Panama, Escape, Tivoli, Doornroosje en de Harbour Club in Amsterdam, maar ook in Ibiza. Naast Ibiza draaide Mr. Smit ook in Opium in Barcelona en is was ook te vinden in o.a. München en Londen, maar ook bijvoorbeeld tijdens te EXPO 2017 in Astana. Ook heeft Mr. Smit een residence in een club in San Francisco gehad.

Kortom, Mr. Smit heeft veel ervaring als dj en is thuis in elke muzikale stijl. Hij staat garant voor een onvergetelijke muzikale bijdrage.

6 Reviews 10

 1. 12 juni 2019

  Wat een geweldige DJ ben jij!!! Onwijs super bedankt. Echt mega dank was dankzij jou een top feest, iedereen (!) had het naar z’n zin, je voelde de sfeer perfect aan. Je zal er vast nieuwe klanten aan over houden . 

 2. 8 juli 2019

  Wat een fantastische feestavond hebben wij gehad! Vanaf de openingsdans tot de slotdans hebben we een goed gevulde dansvloer gehad met zulke wisselende muziekstijlen die zo naadloos in elkaar overvloeiden, het was echt knap hoe je dat gedaan hebt!!
  En hoe je onze neefjes de hele avond naast je hebt gehad en ze ook echt erin betrokken hebt, ze stegen bijna op van trots! Zo leuk! En dat andere neefje dan met zijn bosje bloemen op de dansvloer……daar moet jij ook van gesmolten zijn!

  Ik heb je een hand gegeven aan het begin van de avond en je daarna niet meer bedankt aan het einde van het feest, ik voel me daar helemaal een beetje schuldig over! En dat je Pa op de dansvloer hebt gekregen!! Haha, zo bijzonder! Iedereen van jong tot oud kon zich vinden in je muziekstijl, heel knap. Een buiging voor jou ;-). Dus bij deze: een oprecht Dank je wel! voor een geweldige avond.

  Veel liefs van een happy Bride & Groom!

 3. 22 september 2019

  Wij hadden DJ Peter en het was fantastisch!! Iedereen bleef staan op de dansvloer en er kwam van alles qua muziek voorbij. Soms heb je de neiging om bij een bepaald nummer even van de dansvloer af te gaan, maar bij Peter niet!! je wilde de dansvloer gewoon niet verlaten omdat je anders weer een leuk nummer zou missen.
  Wij hebben geen muziek lijst aangeleverd, maar dat was niet nodig Peter voelde alles heel goed aan.
  Dank je wel voor het fantastisch feestje, we hebben genoten.
  Een echte aanrader!!!! 

 4. 17 september 2021

  Peter heeft waanzinnig gedraaid op onze bruiloft. Wat kan deze man van een feestje, een waardig festival maken!! Hij luistert graag naar je wensen, en anticipeert naar mate de avond vordert! Op mijn volgende feestje weet ik zeker dat ik Peter er weer 100% bij wil hebben! 


  :

  Volledig vrijblijvend en kostenvrij