DJ Mr Bowi

(3)

Mr. Bowi is het alterego van Pascal Bouberg Wilson. Deze zeer getalenteerde allround DJ heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het draaien van vele muziekstijlen zoals loungemuziek, house- en dansmuziek. Daarnaast kent hij zijn klassiekers en de muziek van nu.
Mr Bowi heeft de kunst geleerd in het vinyl-tijdperk waar het nog om “echte draai skills ging”. Door de tijd heen heeft hij zich ontwikkeld met de techniek van de huidige tijd, waarbij hij kan draaien met onder andere, cd spelers, USB’s, laptop en zelfs draadloos via een Ipad. Hij runt inmiddels een DJ school in Haarlem waar veel nieuwe talenten vandaan komen.

Achtergrondinformatie

Vanaf het moment dat hij zijn eerste Turn Up The Base Cassettebandje eind jaren 80 in zijn walkman opzette wist hij het al, zijn toekomst ligt in de muziek! Al snel was hij op zoek naar een podium om zijn muziek te delen met de rest van de wereld.

Als allrounder draait Mr. Bowi alle stijlen en heeft hij zich gespecialiseerd in Jazz, Lounge, Disco, 80’s&90’s, Dance Classics en hits van nu (Top 40). Mr. Bowi heeft ervaring in het optreden samen met live artiesten waaronder saxofonisten, trompettisten en zangeressen, en daar ook met zijn muziek op in te spelen door nummers te draaien waar weinig zang of instrumenten inzitten waardoor de live artiesten goed tot hun recht komen.

Mr. Bowi draait voor jong en oud interessant en weet in te spelen op de generatiekloof die mogelijk aanwezig is onder de gasten van het desbetreffende feest. Mr. Bowi stemt zijn muziek nauwkeurig af op de wensen van de klant en vraagt indien gewenst een top 10 lijst van nummers en artiesten die er zeker voorbij moeten komen tijdens het feest. Dit is gelijk een goede graad meter om de overige muziek op af te stemmen.

Door de brede muzikale achtergrond van Mr. Bowi weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste muziek op de juiste gelegenheid te draaien. Door naast het Dj-en ook eigen evenementen te hebben georganiseerd op uiteenlopende locaties snapt Mr. Bowi heel goed dat alle facetten in balans moeten zijn voor het allerbeste resultaat van een feest, denk daarbij aan de sfeer door middel van de juiste, muziek, volume, verlichting en apparatuur.

3 Reviews 10

 1. 14 maart 2019

  Mr Bowi gezien op een optreden van vrienden en hij heeft er een enorm tof feestje van gemaakt. In de toekomst houden we hem in ons achterhoofd!

 2. 14 maart 2019

  Het eerst volgende feestje laat ik hem weer komen.. Wat een knaller zeg! 🙂

 3. 25 juni 2019

  Zeer tevreden over DJ Mr. Bowi. Hij heeft voor het Paswerk Personeelsfeest (300 gasten) in de Lichtfabriek in Haarlem gespeeld. Hij voelt feilloos aan wat de zaal aan muziekwensen heeft en speelt daar flexibel op in. Perfect.


  :

  Volledig vrijblijvend en kostenvrij