30 jul '30

Beste acts voor je bruiloft of feest? Deze performers maken het episch

Voor een goed feest (op je bruiloft) heb je in principe eigenlijk alleen maar de leukste mensen die je kent nodig. Maar als je het groots aan wil pakken, hebben wij nog wel een aantal interessante suggesties in de vorm van deze acts. 

Met de aanwezigheid van je beste vrienden en liefste familie heb je al gegarandeerd een onvergetelijk feest in het vooruitzicht. Maar om ‘onvergetelijk’ omhoog te tillen naar ‘episch’, kun je best een handje gebruiken. Wij denken graag met je mee en hebben een paar leuke acts paraat die ervoor zorgen dat nog lang wordt nagepraat over je feest.

1. Slagwerkshow

Met BURST haal je een waar spektakel in huis. Vlammen, water en dat allemaal onder begeleiding van opzwepende drums die ervoor zorg dat het aantal hartslagen per minuut flink omhoog schiet. ‘Een hete show met coole drummers’ zeggen de mannen van de act er zelf over en daar hebben we eigenlijk helemaal niks tegenin te brengen.

extra acts op je feest

2. Flyboarden

Dit is er eentje voor de avonturiers. Flyboarden is de spectaculairste sport op het water waarbij je door middel van twee krachtige waterstralen de lucht in schiet. Misschien wel even je feestjurk omruilen voor een wetsuit voordat je met een jetpack over het water schiet.

extra acts op je feest

3. Ritmisch turnen

Je denkt nu misschien aan die tikje hysterisch Amerikaanse turnsters die in glitterpak over een mat duikelen, maar het is echt een stuk stijlvoller dan dat. Ritmisch turnster Kami-Lynne zet bewapend met zijde en riemen een adembenemende act neer. Wel oppassen dat je dronken oudoom het trucje niet na probeert te doen, want dan wordt het wellicht iets té kamikaze.

extra acts op je feest

4. Tricks & Beats

Beatboxen én goochelen tegelijkertijd: Kariem Ahmed draait er z’n hand niet voor om. Hij haalde al eerder de halve finales van Hollands Got Talent en stond in de shows van artiesten als Dio, Ali B. en Diggy Dex. Dit multitalent kun je dus ook gewoon boeken voor je eigen partijtje.

5. Japanese Performing Arts

Als je echt iets bijzonders in huis wil halen, zit je met de Japanse Performing Arts-act Enra meer dan goed. Het ensemble verwerkt Chinese vechtsporten, ritmische gymnastiek, klassiek ballet, jongleren en straatdansen allemaal in één act. En dat allemaal verweven met hele coole computer graphics.

extra acts op je feest

Acts op je bruiloft of feest? Done!

Zo, wat wil je nog meer? Misschien een ultieme checklist om na te gaan of je overal wel aan hebt gedacht bij het organiseren van je feest? Of nog wat stylingtips voor je locatie? Dan heb je écht alles tot in de puntjes geregeld en is het tijd om te gaan genieten. Enjoy!