Tricks and Beats

(1)

Tricks and Beats is het bedrijf van Kariem Ahmed. Hij begint in 2006 met beatboxen & goochelen. Zijn talent voor deze twee vormen van kunst ontwikkelt zich snel en hij besluit mee te doen aan een open podium waar hij ging beatboxen op Wantijpop in Dordrecht.

Al snel ontwikkeld hij zijn talent voor deze twee kunstvormen en besluit om mee te doen aan een open podium. Dat was een succes en hij werd gevraagd om te beatboxen op het festival: Wantijpop in Dordrecht.  In 2008 doet Beatboxer Kariem mee aan twee beatbox wedstrijden. In Haarlem behaalde hij de eerste plaats & in Den Haag de derde plaats.
Later dit jaar doet hij ook mee aan het TV programma: Holland’s got talent waarbij hij tot de live shows in de halve finale kwam.

Hij heeft onder andere opgetreden met artiesten zoals: Dio, Ali-B, Yes-R, Diggy Dex, Extince, Dilated Peoples, Heltah Skeltah, Skiggy Rapz. Sinds kort is hij ook te boeken met een speciaal programma van 30 minuten voor virtual magic voor hybride of online events!

De aangegeven prijs is voor een optreden van 1 uur. Uiteraard kan hij langer geboekt worden tot max 4 uur. Informeer bij onze medewerkers naar de prijzen.

1 Review 8

  1. 28 augustus 2023

    Mooie evaring Poosle briefgeld 200 zł naar een andere ticket veranderen. Geweldig ervaring


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij