Flyboarden

(0)

Flyboarden? De meest spectaculaire sport op het water! Flyboarden is bewegen over het water met behulp van twee krachtige waterstralen die uit de flyboardschoenen komen. Het flyboard is bevestigd aan een waterscooter, die de waterstralen genereert. Flyboarden valt onder de categorie “extreme sporten”, maar de basis is veilig en gemakkelijk te leren door jong en oud.

Wie voor het eerst leert flyboarden, valt natuurlijk een keer. Dit alles gaat altijd gepaard met veel gelach en prachtige momenten. Voor degenen die de basis onder de knie hebben, zijn er talloze stunts en capriolen met het flyboard. Van flips en propellers tot hoge duiken in het water. Het geeft al een onwerkelijk en heerlijk gevoel om zomaar heen en weer te vliegen over het water op een hoogte van 1 tot 2 meter! Er zal veiligheidsmateriaal voor je beschikbaar zijn om al je avonturen te verkennen, in de zekerheid dat je veilig en opgepompt zult zijn na je escapade.

Flyboarden is zeker de sport voor echte avonturiers! Durf jij over het water te vliegen met een jetpack aangedreven door waterkracht? Als je er klaar voor bent, kan Flyboarden beginnen!


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij