Trio Roept U Maar

(1)

Trio roept u maar is het perfecte akoestische trio. Dit betekent noem maar op, ze spelen het, alles en nog wat je wilt horen! Deze band is volledig akoestisch, mobiel, erg grappig en super spontaan. Hun mobiele luidspreker en draadloze verbindingen vormen een geavanceerde setup, die in combinatie met pakkende zang, contrabas, akoestische gitaar en cajón aan al je muzikale behoeften voldoet!

Hun concept is zo duidelijk als een rots: je vraagt ​​om een ​​willekeurig nummer en ze spelen het. Gekleed in driedelige pakken spelen de mannen op verzoek de favoriete liedjes van het publiek uit het hoofd. Het publiek bepaalt uiteindelijk wat er gespeeld gaat worden. Dankzij hun grenzeloze muzikale kennis maken ze van elk verzoek ter plekke een swingende medley. Door hun ervaring met de Corona’s, Anouk, Paul de Leeuw, Golden Earring, Hans Liberg, Crazy Piano’s, Van Velzen, Birgit en Metropole Orkest kunnen ze moeiteloos spelen wat het publiek wil horen.

Het ultieme akoestische Trio is te boeken bij elk type evenement; van bedrijfsfeest tot terrasfeest, Livestream tot festivals, recepties en bruiloften. Wat het nummer ook is, de akoestische avonturiers zullen het meteen spelen. Wat nog boeiender is, is hun over-the-top interactieve energie waarbij het publiek niet alleen op het podium maar in de hele zaal wordt versterkt. Trio Roept U Maar heeft op veel live-evenementen volledig volbrachte optredens geregistreerd. Met meer dan 1000 optredens in het verleden is deze band een garantie voor een geslaagd feest.

1 Review 10

  1. 29 september 2023

    Het optreden van Trio Roept U Maar was echt ontzettend leuk! Iedereen heeft onwijs genoten van de band en ze hadden een heel erg leuk lied repertoire! Ook heel leuk voor onze leeftijd (tussen de 20-35 jaar).


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij