Movers & Shakers

Movers & Shakers is een origineel vintage pianobarconcept waarbij de virtuoze pianist James aan zijn tot cocktailbar omgebouwde piano al je verzoekjes speelt. James heeft zijn sporen in de entertainmentbusiness meer dan verdiend, en weet precies wat jouw event nodig heeft. Van smaakvol swingende crooners tot de laatste hits in een vintage jasje; hij speelt ze allemaal. Bovendien is het volume nooit te hard, maar precies genoeg om de sfeer tijdens de borrel even naar een hoger level te tillen.

James komt desgewenst met extra collega’s. De percussionist brengt extra swing en ritme, en ook is er de mogelijkheid een zangeres bij te boeken. Wil je het helemaal swingend hebben, dan komt de saxofonist mee! Omdat deze muzikanten al vele jaren samen optreden, spat de ervaring ervan af. Opvallend is het speelplezier dat Movers & Shakers onderling uitstralen. Voor een online bingo is het duo ook perfect met een stagepiano en drums.

De authentieke piano herbergt de nieuwste digitale snufjes, waardoor de sound heel eigentijds is. De achterzijde van de piano is omgebouwd tot een stijlvolle cocktailbar, van waaruit tijdens het optreden cocktails kunnen worden geserveerd. De drankjes en bartender zijn niet standaard inbegrepen, maar dit kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Een professionele geluidsinstallatie, verzorgde outfits en veel enthousiasme maken dat Movers & Shakers een graag gezien act is op menig tuinfeest, poolparty, borrel en receptie. Hier wordt door je gasten met zekerheid over nagepraat!

  • Prijs op aanvraag
  • 3x 45 min
  • Allround
  • 2 personen: zanger/pianist en barman/percussionist


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij