Ed Sheeran Tribute

Jonny Smokes: de one-man-band uit Amerika. Hij neemt je mee naar Seattle. De stad van de rock.
De stad van bands als Nirvana, Foo Fighters, Pearl Jam, Soundgarden, Jimi Hendrix en Alice in Chains.

Jonny Smokes brengt de muziek uit Seattle met volle overtuiging op een manier zoals alleen hij dat kan. Met zijn loopskills, zijn energie en gepassioneerde stem weet hij iedereen te raken. Jonny Smokes verruilde Seattle voor Den Haag. Hij volgde zijn hart en treedt nu op door heel Nederland. Hij speelt op grote festivals als Festyland, 7th Sunday, Iconic, Stage Valley en de Vierdaagse feesten.

Jonny Smokes speelt ruim 300 covers. Van “Alive” tot “Everlong”, van “Black Hole Sun” tot “Smells Like Teen Spirit” en vele andere nummers. Seattle rock, aangevuld met vele rock klassiekers uit de mega top 2

  • Prijs op aanvraag
  • 2 x 45 minuten
  • Tribute
  • 1 persoon: zanger/gitarist

Mega populair en mega getalenteerd. Met zijn muziek betovert Ed Sheeran keer op keer de harten van mensen over de hele wereld. Zijn concerten in Nederland zijn in no-time uitverkocht. The Ed Sheeran Tribute is een one-man-tribute show, een eerbetoon. Jonny Smokes creëert met zijn loopstation en gitaren de sfeer en de sound zoals Ed Sheeran dat zelf doet. Het coveren van Ed Sheeran one-man-performance lijkt misschien een onmogelijke taak, maar met The Ed Sheeran Tribute bewijst Jonny Smokes het tegenovergestelde. Hij speelt alle grote hits van Ed Sheeran; van “Shape of You” en “I Don’t Care” tot de klassiekers als “A-team” en “Thinking out Loud”.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij