Ed Sheeran Tribute

Ed Sheeran is erg populair en mega getalenteerd. Met zijn muziek weet Ed Sheeran keer op keer de harten van mensen over de hele wereld te raken. Zijn concerten in Nederland zijn in een mum van tijd uitverkocht.

De Ed Sheeran Tribute is een one man tribute show. Met zijn loopstation en gitaren herdefinieert Jonny Smokes het concept van een eenmansband en creëert hij de sfeer en het geluid net zoals Ed Sheeran dat doet. Voormalig uit Seattle USA, nu gevestigd in Den Haag NL, speelt Jonny Smokes live muziek met een open hart waar de hele wereld van kan genieten! Met elk van zijn albums verkent Jonny Smokes altijd nieuwe versies en geluiden. Volledig zelf opgenomen en geproduceerd, met elk instrument en zelfs het artwork van Jonny, dit zijn echt persoonlijke creaties. Zijn nieuwste cd “Reflections” is een introspectieve en persoonlijke reis naar zijn hart, waarbij hij zijn akoestische kant laat zien met subtiele elementen van pop en progressieve rock.

Ed Sheeran coveren lijkt misschien onmogelijk, maar met The Ed Sheeran Tribute bewijst Jonny Smokes het tegendeel. Elk nummer is zo gemaakt dat het geluid zo dicht mogelijk bij de albumversies ligt, terwijl het ook elementen van Sheeran’s beste livesessies laat zien. De Ed Sheeran Tribute Show vangt op authentieke wijze het gevoel van Eds live-energie en speelt alle grootste hits en fanfavorieten__ van “Shape of you” en “I don’t care” tot klassiekers als “A-team” en “Thinking out Loud “. Je zingt gegarandeerd de hele avond mee! Dankzij zijn beheersing van meerdere instrumenten en zijn enthousiaste showmanschap, toont hij een enorm talent dat menigten versteld doet staan. Meesterlijk, met behulp van verschillende effecten, pedalen en een loop-sampler om zijn stem, gitaar en andere instrumenten op te nemen,

Jonny heeft een oprecht warme en humoristische podiumpersoonlijkheid die hem wereldwijd duizenden trouwe fans en vrienden heeft opgeleverd. Met meer dan 300 populaire covers, brengt Smokes een breed scala aan muziekstijlen, variërend van relaxte folkballads, vrolijke partypop, alternatieve rock, hiphop en zelfs grunge en heavy metal! Deze sonische diversiteit brengt iedereen in de kamer samen en creëert een spannend feest waar iedereen gegarandeerd van zal genieten.

  • Prijs op aanvraag
  • 2 x 45 minuten
  • Tribute
  • 1 persoon: zanger/gitarist


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij