9 jul '9

Dit zijn de tofste DJ’s uit Amsterdam voor op je bruiloft of feest

Als je er zeker van wilt zijn dat het dak eraf gaat op je bruiloft of feest heb je een goede DJ nodig. Liefst eentje die ervoor zorgt dat zelfs de houterigste Klaas opeens het ritmegevoel heeft van een Don Juan. Of als dat iets te hoog gegrepen is; in ieder geval de bravoure heeft van een Bee Gee. En dat zit met deze DJ’s uit Amsterdam helemaal goed.

Om het je iets gemakkelijker te maken in het oerwoud aan DJ’s, hebben we de tofste DJ’s uit Amsterdam op een rij gezet (mocht David Guetta al volgeboekt zijn.)

Mr. Smit

Deze meneer Smit weet precies op welk moment hij welk nummer erin moet gooien. Hij voelt precies de sfeer aan en switcht makkelijk van stijl. Hij bezit een schat aan muzikale kennis én ervaring: hij draait op bedrijfsfeesten, bruiloften, modeshows, clubs en (sport)evenementen met 20.000 man. Kortom: bij Mr. Smit is je dansvloer in goede handen.

dj's uit Amsterdam

Miss Brown

Voor een funky feestje ben je bij Miss Brown aan het goede adres. Ze begon haar dj-carrière met oude soul, hiphop en R&B en vulde haar stijl later aan met disco, funk, classics, 90’s en house. Zo’n beetje alles dus, en dat is wel zo fijn met een gemêleerd publiek.

dj's uit Amsterdam

DJ Denzo

Over gevarieerd gesproken: daar heeft dj Denzo ook een handje van. Hij schakelt moeiteloos over van moombathon naar hardstyle en Nederlandse meezingers. Met Denzo wordt het gegarandeerd dansen.

dj's uit Amsterdam

DJ Magic Mike

Of hij ook stript weten we niet, maar dat dj Magic Mike zijn magie loslaat op de dj decks wel. Hij liet zich al op jonge leeftijd inspireren door de muziek in de Rotterdamse club Now & Wow. Inmiddels is hij verkast naar Amsterdam en de huis-dj van plekken als The Harbourclub, Sushi Samba, Twenty Seven Hotel en The Butcher en kan je hem dus ook gewoon boeken voor je eigen feestje.

dj's uit Amsterdam

VJ Flirt

Met VJ Flirt haal je een visueel spektakel binnen. Ze draait niet alleen fijne platen maar zet ook een bijzondere sfeer neer door videoclips te mixen met knallende kleuren. Ze is de vaste vj van het bekende dj-duo Lukas en Steve en draait regelmatig op plekken als Paradiso, Supperclub, De Melkweg en Tivoli – toch niet de minste.

dj's uit Amsterdam

Trots op onze DJ’s uit Amsterdam

Zo, dat laat maar eens zien dat er genoeg DJ’s uit Amsterdam zijn die jouw feest of bruiloft naar een hoger niveau tillen. Maar natuurlijk rijkt ons aanbod nog veel verder qua DJ’s. Want waarom zou je het enkel bij DJ’s uit Amsterdam houden, als je via Beste Bands DJ’s uit het gehele land kunt boeken?