DJ Magic Mike

Magic Mike is geboren en getogen in Rotterdam. Op 21-jarige leeftijd vertrok hij naar Amsterdam. Op jonge leeftijd kwam Mike voor het eerst in aanraking met dansmuziek in de Rotterdamse club Now & Wow. In deze club liet hij zich inspireren door de mix van house, pop en andere muziekstijlen. Zijn artiestennaam staat, net als zijn muziek, voor passie en kracht. Magic Mike weet zijn passie voor muziek te vertalen naar een bijzondere dj-stijl, die zich het best laat omschrijven als Allround met een scherp randje! Zijn groovy, funky clubgeluid wordt gecombineerd met R&B, hiphop, latin en Top 40, van klassiekers tot hedendaagse songs. Van jong tot oud, niet iedereen zal de dansvloer kunnen verlaten.

Met zijn aanstekelijke optreden en zijn creativiteit en ervaring weet hij elk feest tot een groot succes te maken. Doordat hij verschillende stijlen mixt, weet hij het publiek altijd los te laten op de dansvloer. Mike’s Zuid-Amerikaanse roots onderscheiden hem ook omdat hij gespecialiseerd is in Latin Music! Denk aan Samba, Salsa, Bachata maar ook Latin house!

Door zijn ‘originele sound’ is hij erg populair in de dance scene en wordt hij regelmatig geboekt. Mike heeft onder meer gespeeld bij de Escape in Amsterdam, The Supperclub, Paradiso en club Air in Nederland. Hij speelde in het buitenland op Ibiza, Barcelona en Oostenrijk. Van smaakvolle muziek tijdens het diner tot uptempo dansmuziek tijdens cocktails, DJ Mike houdt je op de been! Momenteel is hij resident DJ bij: havenclub, sushi samba, Twenty Seven Hotel, De Slager.

 


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij