DJ Magic Mike

DJ Magic Mike Armand is geboren en getogen in Den Haag. Daarna op 21 jarige leeftijd naar Amsterdam vertrokken. Op jonge leeftijd kwam Mike voor het eerst in aanraking met dance muziek in de Rotterdamse club Now & Wow. In deze club is hij geïnspireerd geraakt door de mix van house, pop en andere stijlen muziek. Zijn artiestennaam staat evenals zijn muziek voor passie en power.

Met zijn aanstekelijke performance en zijn creativiteit en ervaring weet hij ieder feest tot een groot succes te brengen. Doordat hij verschillende stijlen mixt lukt het hem altijd om het publiek heerlijk los te laten gaan op de dansvloer.
Tevens door Mike’s Zuid Amerikaanse roots kan hij zich onderscheiden doordat hij zich specialiseert in Latin Music! Denk aan Samba, Salsa, Bachata maar ook Latin-house!

Vanwege zijn ‘originele sound’ is hij erg populair in de dance scene en wordt hij met vaste regelmaat geboekt. Mike heeft onder meer gedraaid bij de Escape in Amsterdam, The Supperclub, Paradiso en in club Air in Nederland. Buiten de grenzen heeft hij ondermeer in Ibiza, Barcelona en Oostenrijk gestaan.
Momenteel is hij resident DJ bij:

  • Harbourclub
  • Sushi Samba
  • Twenty Seven Hotel
  • The Butcher

Denk aan smaakvolle muziek tijdens diner tot uptempo dansmuziek tijdens de cocktails!

Magic Mike mixt een goed uitgebalanceerde set van 70/80/90/00 in combinatie met house, latin en urban.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij