DJ Denzo

(0)

Op zoek naar een sociale, flexibele en ervaren allround DJ die ook nog eens knap is? Dan is DJ Denzo een perfecte keuze! Hij is een echte muziekliefhebber en heeft al veel feesten op zijn kop gezet. Zijn repertoire is zeer divers en komt tot stand door verschillende muziekstijlen te mixen; van Moombahton en Dancehall tot Hardstyle, en van de jaren 90 tot de nieuwste hits, Nederlandse feestmuziek en Dance of Latin house gecombineerd met de Dance classics! Huur hem gewoon in en je komt erachter!

DJ Denzo houdt zijn sets vrolijk, herkenbaar en probeert altijd de juiste balans te vinden tussen de verschillende gasten. Hij speelt voor zijn publiek met een mix van klassiekers, partyhits en meezingers. En – als het mag – kan hij ook uitstekend overweg met het Nederlandstalige repertoire.

Hij wordt heel vaak geboekt tijdens publieke evenementen zoals hockeyfeesten of feestweken maar is ook erg populair als DJ voor huwelijksfeesten. DJ Denzo denkt echt mee met een bruidspaar; om u uw beste huwelijksfeest te geven!
DJ Denzo is zonder twijfel een professionele, allround en flexibele DJ met 100% feestgarantie!

 


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij