Mike’s Pianoshow

(0)

Interactie en verzoekjes, dat is waar Mike’s Pianoshow om draait. Geen band zo interactief als deze, het publiek staat centraal in deze show: u vraagt, zij spelen! Mike is een virtuoos op de piano en krijgt werkelijk alle liedjes die je wil uit z’n vingers. De drie bandleden oefenen aan een stuk door nieuwe liedjes zodat ze al jouw verzoekjes kunnen spelen. Schrijf gewoon op wat je wil op een bierviltje, dan regelen de drie het voor je, en dat lukt ze dan ook goed! Plus: ze weten precies wat jouw feestje nodig heeft. Een volkse meezinger? Check! Iemand uit het publiek wil meezingen of meespelen? Geen probleem! Flexibiliteit en wendbaarheid is superbelangrijk voor Mike’s Pianoshow, daarom is er dan ook zoveel mogelijk.

Bijzonderheden

Mike’s Pianoshow is uit te breiden met een fantastische zangeres voor nog meer variatie in repertoire. Ook kan het als duelling pianoshow worden geboekt met nog een zanger/pianist. Informeer bij onze medewerkerss naar de mogelijkheden!

Vraag je plaatje aan! Het repertoire van Mike? Te veel om op te noemen. Mike leert elke week nieuwe liedjes, dus dat is hier niet bij te houden. Alles komt langs: Nederlandstalig, reggae, dance, hits van nu en vroeger, funk, gekke liedjes, rock, meezingers, dansjes en ga zo maar door. Hij bekijkt de verzoekjes en voelt de zaal perfect aan, de liedjes zijn slechts een middel om het feest te maken MET zijn publiek!


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij