DJ Shows

Boek een van onze geweldige DJ’s met een uitstekende DJ-show. Standaard voorzien van een mooie professionele DJ booth en geluidsinstallatie voor elk formaat evenement. Een technicus zet de DJ-show op om ervoor te zorgen dat alles er geweldig uitziet en het geluid perfect is. De DJ gear die wij leveren voldoet aan de eisen van bijna alle DJ’s ter wereld. Hieronder staan ​​de beschikbare opties om uit te kiezen, afhankelijk van het budget en de voorkeur van de partijgrootte.

Onze BASIC DJ SHOW is Professioneel, betaalbaar en een goede instapshow. Alle benodigdheden voor een geweldige feestavond zijn aanwezig. 8 Led par spots zorgen voor een geweldige decoratie van de ruimte, verschillende kleuren en stroboscoop effecten zijn mogelijk met deze spots. Geluid tot 150 personen en een professionele DJ zorgen voor een geweldige feestavond. Deze show is zeker betaalbaar.

De DELUXE DJ SHOW is ook verreweg de meest geboekte DJ Show. Naast alle elementen van de basis DJ show heeft deze show ook 2 prachtige LED lampen welke een super gaaf effect geven door de meegeleverde hazer en 2 opblaasbare LED airconditioners. Deze show past op vrijwel elke locatie in Nederland, dus over de maat hoef je je geen zorgen te maken. Deze show is zeker betaalbaar en voegt extra pimping toe aan de toch al geweldige basisshow.

De EXCLUSIEVE DJ SHOW is een prachtige Zaalvullende Dj Show. Denk aan een hele goede en veelzijdige DJ show. Met het prachtige LED sterrendoek van maximaal 3×6 meter verklein je de ruimte of ruimte als deze te groot is voor het aantal personen. Zo creëer je een sfeervolle feestzaal. De LED movingheads hebben een krachtige, strakke bundel en kunnen prachtige kleuren weergeven.

De ULTIMATE DJ SHOW is een betaalbare, krachtige DJ-show. Dit is een Dj show geschikt voor elk feest. Alle lichteffecten van de vorige shows zijn verwerkt in deze DJ show. Er zijn ook 2 LED-airconditioners toegevoegd. Deze opblaasbare pilaren geven kleur aan de show. Een klassieke spiegelbol in het midden van het truss systeem geeft een geweldig false disco gevoel. Een Light Jockey zorgt voor een prachtige lichtshow tijdens het feest! Het is zelfs mogelijk om een ​​kleurthema aan de show te geven.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij