Flemming

(0)

Flemming Freddie Viguurs, ook beter bekend als zanger Flemming is een Nederlandse pop singer-songwriter en producer. Je kent hem misschien van zijn hits Amsterdam en Zij Wil Mij. Flemming brengt ontegensprekelijk frisse, pakkende Nederlandse pop met creatieve producties en geestige teksten.

Geboren in ’s Hertogenbosch, gaf hij zijn opa en oma altijd optredens als ze op bezoek kwamen. Het is niet verwonderlijk dat hij al op zeer jonge leeftijd een kickstart gaf aan zijn carrière als zanger met de hoofdrol in de musicals Ciske de Rat, Joseph and the Amazing Technicolor Coat en Kruimeltje. Na een optreden op Phrefall’s “Digital Age” (2015), won Flemming de Giels talentenjacht in 2016, trok veel media-aandacht en verscheen later dat jaar op het beroemde Pinkpop-festival. Hij speelde in verschillende bands en begon al snel zijn eigen muziek en liedjes te schrijven. Vernoemd naar de leadzanger van Queen, heeft hij een buitengewone stem en een enorme ambitie en niet aflatende passie voor muziek. Zijn debuutsingle ‘Amsterdam’ bereikte binnen drie maanden goud en de streams gingen door het dak.

In 2019 bracht hij onafhankelijk zijn studiodebuut Black & Grey uit, dat miljoenen plays op streamingplatforms opleverde, met de hand gemaakt voor de singles ‘Fight for My Love’, ‘Black & Grey’ en ‘Help My Heart’. Het jaar daarop hielp hij bij het schrijven van de Tungevaag-hit “Miss You”. In 2021 bracht Flemming zijn allereerste Nederlandse single “Amsterdam” (2021) uit, een popnummer met Latijnse invloeden dat de Top 40 in Nederland wist te kraken.

Met zijn prachtige stem en pakkende en frisse teksten, naast zijn charmante persoonlijkheid, is Flemming een juweeltje dat een blijvende stempel op uw evenement zal drukken.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij