Human Slinky

(0)

Breng iets totaal unieks en origineels naar je evenement met onze hilarische en gekke Human Slinky! Op deze kleurrijke, unieke specialiteit act staat onze ingenieuze artiest gekleed als een levensgrote, neonkleurige slinky. Onze geweldige slinky act zal dansen en draaien over het podium in onmogelijke afmetingen aannemen en je gasten in verwondering achterlaten.

Deze bekroonde variétéact is de enige officiële menselijke slinky act ter wereld en heeft het publiek van onder meer The Late Show met David Letterman en halftime-shows van NBA al verbaasd doen staan!

Deze ongelooflijke variété-act heeft een vierdelige slinky toy die zich van een menselijke maat kan uitstrekken en zich presenteert in allerlei vormen en maten. Kinderen zullen geboeid zijn door het pure visuele spektakel van de dansact, terwijl volwassenen even vermaakt zullen worden om uit te zoeken waar het menselijk lichaam in het kostuum past. Deze waanzinnige specialiteit brengt gegarandeerd een vleugje eigenzinnigheid en surrealistisch spektakel naar elk evenement dat op zoek is naar iets unieks en leuks.

 

  • Prijs op aanvraag
  • 1x 10 min
  • Openingsact
  • 1 persoon: acrobaat


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij