Friday

(1)

Herken je dat gevoel dat je hebt als je een grote band ziet en denkt, ik was erbij 5 jaar geleden bij mij in de huiskamer! Dat is het gevoel dat zo maar eens bewaarheid zou kunnen worden na het zien van FRIDAY, de nieuwe Nederlandse popsensatie.

Met hun eerste single ‘21’ is het direct raak, de feelgood popsong pakt meerdere playlisten en de NPO Radio 2 TopSong. Nu zijn deze sharp dressed men te boeken voor een intiem huiskamerconcert gewapend met gitaar en 2 ijzersterke vocalen spelen ze hun eigen werk.

De muziekdroom van Koen en Quinten is jaren geleden begonnen toen de twee muziek maakten in een wegrestaurant aan de A2. Nu ze zich de laatste jaren op muziek hebben kunnen focussen is de band FRIDAY ontstaan. Onlangs pakten ze de NPO Radio 2 TopSong met hun debuut-single ’21’, een upbeat nummer waar Britse audio engineer Cenzo Townshend, onder andere werkzaam voor Kings of Leon en U2, aan heeft meegewerkt. Frontmannen Koen en Quinten zullen de komende maanden nog meer nieuwe muziek gaan uitbrengen. Be there!

 • Prijs op aanvraag
 • 1x 45 min
 • Pop
 • 2 personen; 2x zanger/gitarist
1 Review 10

 1. 9 november 2023

  Wat een top band is dit. Ik heb de boys vaker mogen ontmoeten in het verleden maar ontdek nu steeds mee lekkere nummers van ze.
  Mijn fav is “Anything to feel alive”


  :

  Volledig vrijblijvend en kostenvrij