Salsa de Pichon

(0)

Salsa de Pichón trio brengt drie internationale muzikanten uit verschillende landen bijeen om er een groots muzikaal feest van te maken. De Bolero, de Bachata, de Rumba, de Mambo, de Son, de Timba en Salsa zijn maar een paar van hun specialismen uit het rijke Cubaanse en Latin muziekoeuvre.
De initiators van dit trio: Jorge Martínez Galán (CU) en Leslie Lopez (PR) hebben dan ook maar één doel: U het muzikale Cubaanse & Latin erfgoed van o.a. La Vieja Trova Santiaguera, Celia Cruz, Oscar de Leon, Compay Segundo, Los Van Van, Buena Vista Social Club, Mark Anthony, Grupo Niche op een spetterende manier laten beleven!
Het trio trekt alles uit de kast en komt met een arsenaal aan instrumenten waaronder: piano of gitaar, baby bas of contrabas, percussie (conga’s en bongo’s). Een echt Cubaans en Latin feest afgewisseld met hedendaagse in invloeden.

Naast alle feestelijke momenten zijn er ook droevige momenten in ons leven. Zeker wanneer we afscheid moeten nemen van iemand waar we veel om geven. Om de uitvaart zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken is het vaak erg mooi om te kiezen voor live muziek. Als de voorkeur ligt bij latijnse muziek dan is Salsa de Pichon de perfecte keuze. Zij hebben al een breed repertoire aan latijnse nummers, en zit uw favoriete nummer er niet tussen dan studeren zij dat in.

  • v.a. € 1495
  • 3 x 45 min
  • Latin
  • 2 personen: zanger/pianist, bassist/percussionist


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij