DJ Meneer Heerens

(0)

Een hit bij uitstek, dat is DJ Meneer Heerens. Stel je Hiphop, Rock ’n Roll, Disco voor, van de jaren 60 tot nu, en hij heeft ook letterlijk alles op vinyl. Geen digitale tools voor deze draaiende baas. Hij spint vinyl beter dan Sleeping Beauty klossen kookt – al zegt hij het zelf. DJ Meneer Heerens is de perfecte DJ voor elk huwelijk of bedrijfsevenement. Naast zijn DJ werkzaamheden is deze DJ modeontwerper, hierdoor zorgt hij altijd voor een tip top uitstraling.

Draaien met vinyl zit in zijn genen! DJ Meneer Heerens’ inspiratie haalt hij uit zijn grootvader en vader die zijn muzieksmaak sterk hebben beïnvloed. Soul, Jazz, Blues en Rock ‘n’ Roll zijn daar geboren. Tijdens ‘Serious Request’ in Haarlem maakte hij zijn eerste draaiuren op vinyl en sindsdien heeft hij nooit meer achterom gekeken. Momenteel zingt hij alles mee als hij speelt, want dat houdt hij niet tegen! Soul en Disco tot Hip Hop en 80’s Pop zijn nieuwe toevoegingen aan zijn muzieksmaak. Hij vindt het belangrijk dat elke baan ballen heeft en een glimlach op je gezicht tovert. Het is geen verrassing dat collega-dj’s hem liefkozend de hitman noemen, want hij doet niets liever dan een avond vol hits knallen.
Inmiddels staat hij regelmatig op het hoofdpodium van Haarlem Jazz, is hij resident DJ bij de Louisiana Lobstershack in Haarlem en Radioncafé in Amsterdam en is hij bovendien een graag geziene gast op diverse festivals.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij