Dj Cober

(0)

Op zoek naar een top-notch allround DJ met tientallen jaren ervaring? Zoek niet verder dan DJ Cober! Met meer dan 25 jaar in de industrie heeft DJ Cober zijn vaardigheden aangescherpt en een reputatie opgebouwd als een van de meest getalenteerde en veelzijdige DJ’s die er zijn. Hij is de resident-dj van de veelgeprezen bands Great Pianos en Booming Pianos en zijn expertise brengt elke dansvloer in beweging. Zijn repertoire omvat een mix van muziekgenres die tegemoet komen aan alle muziekvoorkeuren.

Met een carrière van meer dan twee decennia heeft DJ Cober gespeeld op enkele van de meest iconische locaties en evenementen in heel Europa. In de winter van 1998/1999 vermaakte hij het publiek in de après-skibar Le Monde in Val Thorens en Les Deux Alpes. De volgende zomer bracht hij zijn talenten naar Starbeach Hersonissos en Discotheek Lexion in Malia, Kreta. Van 1999 tot 2012 was DJ Cober de resident DJ van The Palace Groningen, waar hij op enkele van de meest gerenommeerde feesten draaide, waaronder TMF Clubcam Party, Tiesto Solo, Queensdance Outdoor en Zebra Party. In 2008 haalde hij de finale van het BNN TV-programma URBNN Bed Eclectic DJ Contest, waar hij zijn uitzonderlijke vaardigheden demonstreerde. Sinds 2018 is DJ Cober de resident-dj van de veelgeprezen bands Great Pianos en Booming Pianos, waarbij hij het publiek vermaakt met zijn ongelooflijke muziekkeuzes. Zijn talent en expertise zijn tentoongesteld op verschillende evenementen, waaronder Treetz, TT Festival Assen, DBSTF World Tour, Drenthe Pop, Hondsrug Pop, Latin Beats, E-Fect Outdoor en Baja Imperiale (Gabicce Mare, Italië).

Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest of een evenement organiseert in uw horecagelegenheid, DJ Cober heeft de ervaring en het talent om de perfecte sfeer te creëren. En als u uw evenement naar een hoger niveau wilt tillen, kan DJ Cober zelfs een live saxofonist inschakelen om zijn beats aan te vullen en dat extra vleugje opwinding en verfijning toe te voegen. Neem dus geen genoegen met minder dan het beste – boek vandaag nog DJ Cober en maak er een onvergetelijk evenement van!


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij