18 jun '18

Van deze 5 feestlocaties in Nederland gaat ons hart sneller kloppen

We’ve said it before en we blijven het zeggen; een goed feestje valt of staat met de locatie. Of je nou een knus huisfeest geeft of al je vrienden, familie en hun moeder uitnodigt voor het feest van de eeuw. Hier volgen 5 feestlocaties waar wij fan van zijn.

Huisfeestjes hoeven qua gezelligheid absoluut niet onder te doen voor feestjes op locatie, maar als je wilt uitpakken is een event buiten de deur natuurlijk nog specialer. Mits je een bijzondere locatie scout, uiteraard. Makkelijker gezegd dan gedaan, want Nederland herbergt ontelbaar veel mooie plekken. Om je op weg te helpen, hebben we alvast een aantal feestlocaties op een rij gezet.

1. Parc Broekhuizen, Leersum

Op deze locatie is het bijna onmogelijk je niet een prins(es) te voelen. Het statige landhuis doet je mijmeren over vervlogen tijden, maar de binnenkant is juist ontzettend van deze tijd. Dat contrast maakt Parc Broekhuizen nog sprookjesachtiger. Fun fact: in de voortuin worden verwoedt taarten gebakken tijdens de opnames van Heel Holland Bakt.

dreamy views #parcbroekhuizen #hotel #leersum #restaurantvoltaire

Een bericht gedeeld door Parc Broekhuizen (@parcbroekhuizen) op

2.  Kruisherenhotel, Maastricht

Wanneer je afdaalt naar het zuiden, waan je je als vanzelf in vakantiesferen. Zelfs als je binnen onze landgrenzen blijft. Middenin Maastricht vind je het Kruisherenhotel. Dit voormalig klooster is omgedoopt tot een 5-sterren designhotel met prachtige kunst en een heerlijke binnentuin die zich perfect leent voor borrels.

3. Fenix Food Factory, Rotterdam

Gaat je hart niet sneller kloppen van romantische kastelen en mag het wel een tandje rauwer? Dan is de Fenix Food Factory in ons aller Roffa de ideale feestlocatie. Wanneer je bij Hotel New York (ook niet mis) de iconische Hoerenloper overbrugt, kom je in de wijk Katendrecht. Naast een foodhal met speciaal biertjes-kroeg, een boekenzaakje en deli met Marrokaanse lekkernijen vind je een loods die je kan afhuren voor je eigen evenement.

4. Ubuntu, Zandvoort

Ubuntu geldt als een van de fijnste strandtenten van Nederland. Speciaal voor bedrijfsevenementen, bedrijfsborrels, bruiloften en feesten heeft Ubuntu een speciaal beachouse inclusief open haard, lounge en openslaande deuren richting zee. Perfect als je op zoekt bent naar een laidback vibe en droomt van zwoele zomernachten.

Those days are coming soon! ✨

Een bericht gedeeld door UBUNTU BEACH (@ubuntubeach) op

5. Badhuys, Vlieland

We blijven nog even op het strand, want hoe leuk is het om met alle feestgangers de boot naar Vlieland te pakken? Badhuys werd in 2017 verkozen tot het beste strandpaviljoen van Nederland en da’s natuurlijk niet voor niks. Caroline Tensen is er zelfs getrouwd, en als het goed genoeg is voor Caroline…

 

De feestlocaties zijn er, nu het feest nog

Oké, hier zit zeker iets tofs voor jou tussen. Aangezien een goed begin het halve werk is, ben je nu goed op weg. Echter kun je vast nog wel wat hulp gebruiken om het feest ongekend memorabel te maken. Wat dacht je van een ultieme party checklist, tips om met een budget aan de slag te gaan en nummers die iedereen op de dansvloer krijgen?