5 jun '5

Deze 5 playlists maken van ieder feest geheid een succes

Een borrel die spontaan uitmondt in een feest? Geen tijd om zelf een playlist samen te stellen voor je knalfuif? Geen nood: je hoeft enkel bij één van deze playlists op ‘afspelen’ te drukken en je hebt zo iedereen aan het dansen. 

1. Weakend

Schuren, glijden, nummers die net op het randje van smaakvol zijn (of er net over): die heupen gaan vanzelf los als je dit lijstje opzet.

2. Throwback Party

Want muziek met een hoog ‘ohjaaa deze!’-gehalte doet het gewoon op ieder partijtje goed.

3. Pride

Eigenlijk zou het iedere dag Gay Pride moeten zijn, en niet in de minste plaats vanwege de muziek. Why tell us why? Kom d’r maar in Anita Meyer!

4. Fissa

Denk je is fissa? Misschien zorgt het voor wat opgetrokken wenkbrauwen onder iedereen boven de veertig, maar verder is dit gewoon een heel lekker lijstje.

5. Retro party

Omdat niet iedereen weet wie Josylvio of rapper Donnie is, is het ook slim een lijstje achter de hand te hebben met klassiekers. The Jackson 5 of Rick Astley zijn misschien niet de origineelste keuzes, maar niet voor niks crowdpleasers.

Playlists op zak

Yes, met deze playlists achter de hand moet het wel goed komen met je feestje. Tenminste, als je deze checklist nog even goed hebt nagelopen dan. Dan ben je écht op alles voorbereid. En nu genieten jij!