15 jun '15

Stayin’ Alive: een ode aan de verlichte dansvloer

Het is nu alweer meer dan 40 jaar geleden dat Tony Manero (John Travolta) de show stal in Saturday Night Fever. Mede door John Travolta’s overweldigende dance moves op de welbefaamde ‘disco’ verlichte dansvloer, won hij de Oscar voor beste acteur.

Even eerst een leuk feitje. De dansvloer uit Saturday Night Fever is namelijk nog altijd ‘Stayin’ Alive’. Vorig jaar is de originele Saturday Night Fever verlichte dansvloer geveild voor maar liefst bijna één miljoen euro! En uit eigen ervaring weten we dat iedereen zo’n spectaculaire disco dansvloer op zijn feestje wil. Wij raden dat zelfs aan. But, why?

De verlichte dansvloer blijft lit!

Nou, die verlichte dansvloer brengt allerlei voordelen met zich mee. Ten eerste is het natuurlijk een vette binnenkomer. Je ziet meteen waar de dansvloer is, het punt waar het feest moet gaan losbarsten. Of wellicht allang is losgebarsten. Dansbaarheid, check! Daarnaast is de disco dansvloer een manier om het feest te centreren. Let maar eens op: wanneer er een verlichte dansvloer aanwezig is, zal iedereen daar een dansje wagen. Anders staan mensen vaak her en der door de zaal verspreid. Twee vliegen, één klap!

verlichte dansvloer

Let’s go!

Dus, heb jij binnenkort een (bedrijfs)feest, evenement of bruiloft op het programma? Dan weet je nu dat een blitse, verlichte disco dansvloer een must is. Dat is niet voor niets een puntje op onze ultieme feest checklist. Het mooiste van het verhaal is nog wel dat wij via Famous Event Support een te gek en voordelig assortiment van verlichte ‘disco’ dansvloeren aanbieden. Waar wacht je nog op?