Mobiele DJ

(4)

Op zoek naar een onvergetelijke feestervaring die intiem, interactief en veelzijdig is? Zoek niet verder dan onze mobiele DJ! In tegenstelling tot andere DJ’s die afhankelijk zijn van enorme geluidssystemen om een feestvibe te creëren, is onze mobiele DJ gespecialiseerd in kleinere, meer intieme bijeenkomsten waar elke gast zich betrokken en betrokken kan voelen. Met eenvoudig aan te passen geluidsniveaus en richting hoef je nooit meer te schreeuwen om boven de muziek uit te worden gehoord. Bovendien zijn onze DJ’s echte muzikanten die de ruimte kunnen lezen en de perfecte sfeer kunnen creëren voor elke gelegenheid, van Top 40-hits tot soulklassiekers en meer.

En met onze mobiele DJ’s iPad en microfoon is bijna elk verzoek mogelijk. Moet u een toespraak of aankondiging houden? Geen probleem! Onze DJ staat voor je klaar. Bovendien zijn onze verrassende muzikale pop-ups een hit geworden op sociale media, waardoor je op kleine schaal een grote impact kunt maken.

Dus waarom wachten? Met onze compacte, wendbare en eenvoudig op te zetten mobiele DJ kan uw feest in slechts vijf minuten beginnen. Maak je klaar om de kracht van muziek als nooit tevoren te ervaren!

 

In tijden van Corona heeft de mobiele DJ speciale “dansplaten” bij zich. Als de DJ gaat draaaien komen er spontaan mensen dansen en zo rond de 100 mensen blijven staan en de bewoners in de huizen en op de flats luisteren en kijken mee. De verrassende muzikale pop-up wordt flink gedeeld op de social media. De DJ houdt de afstand in de gaten en vraagt hier regelmatig hier aandacht voor via de microfoon. Het draaien duurt hooguit 1 uur.

Zo krijg je dus op een kleinschalige manier verantwoorde verbinding met impact door met name de social media.

4 Reviews 9

 1. 20 maart 2019

  Marcella Bune

  Wat hadden we een gezellige avond onder muzikale begeleiding van de DJ en saxofonist van Spinkit!
  Leuke muziek, een goede sfeer & positieve reacties van de gasten. Kortom: een aanrader!

 2. 20 maart 2019

  Prima DJ voor je feest of partij. Sfeermaker, leuke muziek, gezellig, helemaal goed. Komt z’n afspraken na en zorgt zelf voor vervanging als dat nodig is. Een aanrader dus!

 3. 20 maart 2019

  We hadden een hele leuke DJ (Tatum) op ons Radar bedrijfsuitje! De muziek was hard genoeg voor een goede sfeer, maar niet te hard – zodat je nog wel wat kon kletsen. Ze draaide alle verzoeknummertjes die we hadden en overgangen waren soepel. Ze keek ook echt goed naar de groep: als we los gingen op een bepaald nummertje, draaide ze daarna soortgelijke muziek.

 4. 20 maart 2019

  Michiel heeft gedraaid tijdens het huwelijksfeest van mijn vader bij Pllek, Amsterdam. Hij heeft écht perfect gedraaid, wist de goede muziek de draaien voor het juiste publiek. Stond ook gezellig tussen het publiek in. Bij binnenkomst van de gasten stond hij met saxofonist Toon, wat een goede extra vibe gaf. De hele familie zit nog steeds na te genieten!


  :

  Volledig vrijblijvend en kostenvrij