Great Pianos

The Great Piano’s show zijn twee pianisten (entertainer/zangers), gitaar en drums. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur puur entertainment die toewerkt na een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet. The Great Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept, al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Zij spelen de ingeleverde verzoekjes van Kings of Leon tot aan Fats Domino, de muzikanten hebben enorm uitgebreide repertoirelijsten. The Great Pianos is uniek in Nederland. Alles draait om toetsenvirtuozen. Zij staan letterlijk in de spotlights. De standaard show bestaat uit piano(duels), zang en entertainment.

The Great Pianos XXL
Het zichzelf inmiddels ruimschoots bewezen pianoconcept “u vraagt, wij spelen” wordt uitgebreid met fantastische entertainers, drummers, een percussionist, een saxofonist en een dj. Een avondvullende show. Let’s go crazy!

The Great Pianos Small
Vergelijkbaar met de normale show, maar met 2 muzikanten (pianist/zanger/entertainer + een drummer) die u een perfecte avond bezorgen voor een aangepaste prijs. Let wel! Minder muzikanten maar niet minder wervelend. De show zal aangevuld worden met een DJ zodat u een non-stop avond zal hebben.

Het is zoooooo muzikaal en tegelijkertijd puur entertainment. Je ziet iedereen genieten. Publiek én muzikanten.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij