DJ Nik

DJ Nik staat al sinds zijn 12e achter de draaitafels. Eerst in zijn slaapkamer, maar al snel volgden er steeds meer feestjes. Of het nu gaat om een ​​bruiloft, bedrijfsfeest, festival of club, hij tilt het feest naar een hoger niveau. Wat hij wel speelt is onvermijdelijk de ideale muziek voor jouw feest.

DJ Nik is in wezen een allrounder en kan daarom elke stijl spelen. Of het nu feestmuziek, house, disco, urban of top 40 is, DJ Nik draait het allemaal met het grootste gemak. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij door zijn uitgebreide repertoirekennis, gevoel voor sfeer en enorme drive om er elke keer weer een topfeest van te maken, overal inzetbaar is. Uiteindelijk is zijn doel om voor ieder wat wils te spelen en een ultiem feest te laten ontbranden. Hij is pas tevreden als de gasten tevreden zijn.

Misschien is DJ Nik een van de meest veelzijdige DJ’s van Nederland. Zijn veelzijdigheid en vriendelijkheid hebben hem al een trouwe aanhang opgeleverd, vandaar dat hij niet alleen op vele bruiloften en bedrijfsfeesten in de DJ-booth heeft gestaan, maar ook op podia op festivals; zoals Mysteryland en Tomorrowland.

 

 

 

 


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij