360 Photo Booth

Verhoog de sociale interactie voor uw bedrijf, evenement of merk met een 360 graden fotohokje. Open fotobooths kunnen gecombineerd worden met Virtual Events en Augmented Reality features. Dit helpt uw ​​publiek te betrekken door middel van digitale ervaringen.

De 360 ​​Photo Booth legt vanuit alle hoeken een slow-motionvideo vast, die wordt verwerkt tot verbluffende 360-gradenvideo’s. Ons 360-platform is ontworpen om maximale stabiliteit te bieden, dus je kunt er zeker van zijn dat de video’s die we maken fantastisch zijn. Gasten staan ​​op het platform terwijl de gemotoriseerde camera automatisch om hen heen cirkelt. De 360°-stand maakt met één klik op de knop naadloze video’s in high definition. Onze krachtige software is supersnel, wat betekent dat video’s binnen enkele seconden via sociale media kunnen worden gedeeld of direct op de website van een merk kunnen worden gehost. Dit is een in het oog springende ervaring die leuk is voor omstanders en gasten die de 360-fotocabine gebruiken.

Met onze krachtige software kun je een slow-motionvideo maken, video-effecten, muziek, intro- en outro-video’s en meer toevoegen. U kunt ook een volledig merkgebonden digitale ervaring hebben, inclusief een fysiek platform met uw logo’s, kleuren en meer. Met het gebruik van de nieuwste computerprocessors en tablets om video’s te maken en weer te geven, kunt u uw inhoud ter plaatse delen! Met 360 video’s en onbeperkte mogelijkheden, zal deze fotocabine-ervaring uw gasten voor, tijdens en na het evenement betrekken met krachtige enquêtes, QR-codes, wedstrijden en deelmogelijkheden.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij