Cocktailbar

(0)

Stap binnen in een wereld van vloeibare betovering met onze cocktailbar, een voortreffelijke toevoeging die elke gelegenheid verrijkt. Of je nu een grootse receptie organiseert, een nieuw gebouw opent, je trouwdag viert, of een themafeest geeft, wij staan klaar om de perfecte drankjes voor je te creëren.
Met onze mobiele cocktailbars en een team van ervaren barkeepers brengen we de essentie van mixologie rechtstreeks naar jouw evenement, zodat je kunt genieten van een verrukkelijke ervaring.

Proef de ambachtelijk bereidde alcoholische en non-alcoholische creaties, met verse vruchten, heerlijke drank, door bekwaam personeel, in elegant glaswerk gekoeld door ijs. We hebben het allemaal geregeld.
Maar dat is nog niet alles! Als je je bijeenkomst wilt verrijken met een vleugje educatie en entertainment, overweeg dan onze boeiende cocktailworkshops. Onder leiding van onze deskundige mixologen nemen deze workshops jou en jouw groep mee op een grillige reis door de geschiedenis van drankjes en de wereld van hedendaagse mixologie.

Dompel jezelf onder in de kunst van het maken van uitzonderlijke cocktails door te schudden, te roeren en ze met finesse te versieren. Ontdek de geheimen van verschillende mengtechnieken en de gereedschappen van het vak, terwijl je de intrigerende evolutie van de cocktail volgt.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij