22 okt '22

Bands boeken: deze artiesten wil je nu al regelen voor de feestdagen

Als je rond de feestdagen niet achter het net wil vissen, doe je er goed aan om nu alvast een artiest of band te boeken. Wie je moet hebben, hangt natuurlijk helemaal af van het soort feest. Wij hebben wel alvast een paar fijne suggesties.

Kerstborrel

Organiseer je een kerstborrel waarbij je een band zoekt die op de achtergrond een intieme sfeer neerzet? Of wordt het een knallend nieuwjaarsfeest waar het tot de vroege uurtjes losgaat? Wat je ook zoekt: wij hebben de juiste artiesten om het onvergetelijk te maken. De rest is aan jou.

1. L’Chaim

Het jaar op z’n vrolijkst afsluiten? Dan heb je het bonte ensemble van L’Chaim nodig op je feestje. Het repertoire van deze zeven zigeuners bestaat uit eigen werk aangevuld met klezmer-traditionals en zigeuenermuziek. Die variatie en enorme energie op het podium maken van L’Chaim een lust voor het oog.

2. De Swingers

Geen paniek: de Swingers hebben niks met parenclubs te maken. Dit akoestische trio bestaat uit drie strak aangeklede mannen die je op iedere bruiloft, personeelfeest of receptie kan neerzetten. Ze zijn mobiel, dus ze kunnen sowieso wel op een podium als midden tussen de gasten staan. Van rock ’n roll tot meezingers, blues en disco: het wordt hoe dan ook swingen.

3. Uptown Collective

Met een band én een dj haal je het beste van twee werelden op je fuif. Of je nou een relaxte sfeer zoekte met loungemuziek, de hits van nu wil horen of funky het jaar uit wil: de dj’s en muzikanten van Uptown Collective stemmen de muziek helemaal af op jouw wensen.

4. The Midnight Diamonds

De zangeressen van The Midnight Diamonds brengen precies de shine die je zoekt in de donkere wintermaanden. In glitterjurken brengen ze de lekkerste soul, motown, disco en latin gepaard met een swingende choreografie. Probeer dan nog maar eens stil te blijven zitten.

5. Daisy Acoustic

Zoek je een meer intiemere sfeer? Dat komt mooi uit, want dat is precies wat het duo achter Daisy Acoustic kan. Zij zingt, hij speelt gitaar en veel meer dan dat is er ook niet nodig. Nou ja, misschien een open haard, rode wijn en fijne mensen om je heen.

6. Party Train

Is de belangrijkste missie van je feest dat er flink wordt gedanst? Dan moet je Party Train hebben. Drie heren op twee gitaar, een drummer én een zangeres die alles uit de kast trekken om de voetjes van de vloer te krijgen. Het maakt niet uit of je vraagt om golden oldies of hedendaagse knallers, deze fuifnummers kunnen vrijwel alles. Dat wordt een dampende dansvloer.

7. The Roaring Jazz Quartet

Stel je dit voor: een gezellige borrel op een gloomy namiddag in december. De gasten worden een beetje rozig, er is een knisperend vuur, de sfeer is stijlvol doch ontspannen en op de achtergrond speelt de muziek van het Roaring Jazz Quartet. Ze spelen Frank Sinatra, Nat King Cole en Elvis Presley maar óók Elton John en Ed Sheeran. Dan zou je nu toch meteen wensen dat het al december is?

En dan ben je er nog niet, want er zijn nog veel meer bands, artiesten, DJ’s en meer te boeken via Beste Bands. Check anders even onze homepagina en dan kun je via de zoekfunctie precies vinden waar je naar op zoek bent!