Trompettist Naom Bar-gil

Bent u op zoek naar de beste manier om uw feest naar een hoger niveau te tillen? Trompettist Noam Bar-gil is een perfecte keuze! Deze trompettist zal ongetwijfeld je dansvloer vullen. Hij weet op elk evenement naadloos samen te smelten met de DJ. Naom is een professionele jazzmuzikant die moeiteloos kan improviseren en zich kan aanpassen aan de stijl van het evenement. Hij is een echte entertainer, die een geheel nieuwe sfeer op de dansvloer creëert en je een onvergetelijke en geweldige tijd laat beleven met degenen om wie je geeft.

Het is geen verrassing dat met Naom een ​​duo-optreden met een DJ met trompet eenvoudig kan worden aangepast, van disco tot afrobeats, van funk tot EDM en van chill house tot jazz. Noam kan een breed scala aan stijlen spelen en brengt een energieke sfeer op het evenement.

Hij heeft op veel verschillende evenementen gespeeld, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, privé-evenementen, clubs en meerdere festivals. Noam heeft zoveel ervaring opgedaan in de muziekindustrie en let op het detail, waardoor hij naam heeft gemaakt als de Trumpet Guy voor evenementen. Zijn passie is muziek en het inspireert hem om anderen te inspireren.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij