The Big Four

(1)

The Big Four je hebt ze vast wel gezien op de steppes van Afri….. nee Live on Stage! The Big Four bestaat uit een allround top-dj in combinatie met een energieke live MC/vocaliste, bijgestaan door een swingende percussionist en groovy saxofonist. Met recht 4 big artists at your party! Wil je dansen tot je erbij neervalt dan boek je The Big Four. Laat je verrassen door de frisse vocalen van de MC, de ritmische roffels van de percussionst en de sexy sax-solo’s van de topsaxofonist.

Genoemde prijs is op basis van backline. The Big Four is uitstekend te boeken met een van onze dj sets.  Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

 • v.a. € 2495
 • 4 uur
 • 90's, Dance, House, Pop
 • 4 personen: dj, MC, saxofonist en percussionist
1 Review 10

 1. 8 november 2021

  Hierbij wilde ik je even laten weten dat The Big Four het echt geweldig hebben gedaan afgelopen zaterdag!!! Vanaf begin af aan stond iedereen te dansen, we zijn nog steeds enorm aan het nagenieten!!

  We zijn echt heel blij dat we The Big Four voor onze bruiloft geboekt hadden. Vooraf al een fijn gesprek om alles af te stemmen. En tijdens het feest ging het meteen helemaal los! Echt iedereen stond van begin tot het einde op de dansvloer door het enthousiasme van The Big Four. Echt een enorm aanrader!


  :

  Volledig vrijblijvend en kostenvrij