The Big Four

(1)

Maak kennis met “The Big Four” – een krachtige ensemble dat vier grote artiesten naar jouw feest brengt! Stel je een allround top DJ voor, gecombineerd met een energieke live MC/vocalist, perfect aangevuld door een swingende percussionist en een groovy saxofonist. Samen creëren ze een onstuitbare kracht van muziek en entertainment die ervoor zorgt dat je blijft dansen tot je erbij neervalt.

Maak je klaar om weggeblazen te worden door de frisse en meeslepende vocalen van de MC, die het publiek zal betoveren met hun ongelooflijke podiumaanwezigheid. De ritmische roffels van de percussionist voegen een onweerstaanbare groove toe aan elke beat, waardoor niemand de dansvloer kan weerstaan. En wanneer de saxofonist het podium betreedt, bereid je dan voor om betoverd te worden door hun zielvolle en sexy saxofoonsolo’s die de sfeer naar nieuwe hoogten tillen.

“The Big Four” is niet zomaar een optreden; het is een ervaring die jou en je gasten sprakeloos zal achterlaten. Dus, als je van jouw feest een onvergetelijk evenement wilt maken, boek dan “The Big Four” en laat hun muzikale magie jouw viering overnemen. Maak je klaar om te dansen, zingen en de tijd van je leven te hebben met dit sensationele kwartet van talent. Het podium is klaar en de spotlights wachten op “The Big Four” om jouw feest te verlichten met hun buitengewone kunstenaarschap.

 • v.a. € 2495
 • 4 uur
 • 90's, Dance, House, Pop
 • 4 personen: dj, MC, saxofonist en percussionist
1 Review 10

 1. 8 november 2021

  Hierbij wilde ik je even laten weten dat The Big Four het echt geweldig hebben gedaan afgelopen zaterdag!!! Vanaf begin af aan stond iedereen te dansen, we zijn nog steeds enorm aan het nagenieten!!

  We zijn echt heel blij dat we The Big Four voor onze bruiloft geboekt hadden. Vooraf al een fijn gesprek om alles af te stemmen. En tijdens het feest ging het meteen helemaal los! Echt iedereen stond van begin tot het einde op de dansvloer door het enthousiasme van The Big Four. Echt een enorm aanrader!


  :

  Volledig vrijblijvend en kostenvrij