Remedy

Remedy is een veelzijdig pop zangduo dat met veel passie en enthousiasme van elk optreden iets bijzonders maakt. Met de hits van vroeger en nu, energie van twee en de mooie samenzang brengt Remedy het soort entertainment dat jouw evenement nodig heeft.

Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: bruiloften (zowel tijdens ceremonie intieme ballads als tijdens receptie/diner easy listening), festivals en bedrijfsevenementen. Zij zingen in de genres pop, soul, funk, nederpop en up-tempo dance de hits van vroeger en nu. De samenstelling waarin zij optreden kan variëren van akoestisch tot en met podiumshows met tracks en live band. Door het brede aanbod van bekende liedjes dat zij zingen krijgen zij iedereen aan het dansen! We adviseren u graag over de invulling van uw evenement.

Songwriting
Nederlandstalige popmuziek; Wendy en Soraya (Remedy) schrijven liedjes over dagelijkse onderwerpen zoals de liefde, persoonlijke ontwikkeling, vriendschap en de veranderingen die je tegenkomt in je leven. Op 5 november 2021 hebben zij hun allereerste single uitgebracht: Vergeten. In 2022 brachten zij Niemand uit en ‘Dansen’ samen met Jeffrey Schenk.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij