Mc Choral

Maak kennis met MC Choral, de veelzijdige artiest afkomstig uit Utrecht, Nederland. Geboren als Petra, vervult zij moeiteloos de rollen van DJ, zangeres en vocaal performer, en boeit het publiek sinds de opkomst van de housemuziek in 2009. Met haar wortels diep verankerd in Hed Kandi, heeft Petra haar eigen plekje gevonden door eenheid te creëren met muziek. Als resident vocalist voor Hed Kandi heeft ze samengewerkt met grootheden als Roog, Nicky Romero, Afrojack, Martin Garrix, Ron Carroll, Roger Sanchez en Chuckie. Buiten de dansvloer resoneert Petra’s betoverende stem met een divers klantenbestand, waaronder de Koninklijke familie, KLM, KPN, RTL, Talpa, Heineken, Cisco, en meer. Als ware entertainer streeft MC Choral ernaar mensen samen te brengen en verbinding te creëren door de kracht van muziek.

  • Prijs op aanvraag
  • 3 uur
  • House, Lounge
  • 1 persoon: MC/Zangeres

Met haar unieke stem en perfecte timing tilt MC Choral elke DJ-booth naar een hoger niveau. Haar krachtige zang en opzwepende shout-outs zullen elk publiek doen swingen. Het is duidelijk dat deze dame goed weet wat ze wil en hoe ze dat kan bereiken.

Haar liefde voor housemuziek ontstond in haar geboortestad Amsterdam. Hier leidt ze een druk leven door haar optredens met DJ’s als Steve Angello, Erick Morillo, Armand van Helden, Bob Sinclars Cutee B, Erick E, ROOG, Jean, Tom Novy, Dave Spoon, D-Ramirez, Fedde le Grand, Hardwell, Lucien Foort en vele anderen.

Choral is een echte studioperformer, die haar eigen teksten en melodieën schrijft. Haar stijl is te omschrijven als classy, stijlvol, elegant, smaakvol en verrassend. Als Choral het podium betreedt, begint de hele zaal te swingen door haar heldere stem vol soul en kracht.

Blijf uitkijken naar deze beauty met een krachtige stem!


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij