DJ Melanie

Stap in de wereld van DJ Melanie, een muziekfanaat die al meer dan twee decennia actief is in de game. Haar reis begon met het persoonlijke radiostation van haar vader, waar ze kennis maakte met de ritmes van disco, soul en funk. Snel vooruit naar vandaag, en ze heeft een indrukwekkende collectie discovinyl opgebouwd, die ze heeft verheven tot een expertisegebied.

Terwijl vinyl ooit haar go-to was, heeft Melanie de afgelopen jaren de overstap gemaakt naar digitaal draaien, waar ze ongelooflijk veel succes heeft gehad als allround DJ. Haar muziekrepertoire reikt verder dan disco en omvat house, latin, hiphop, Nederlands en hedendaagse hits. Noem maar op, en ze zal het in haar selectie hebben.

Melanie’s vermogen om elk publiek te bedienen, heeft haar op tal van evenementen zien optreden, van clubs en festivals tot bedrijfsevenementen, bruiloften en huwelijksrecepties. Haar aanstekelijke enthousiasme voor muziek schijnt door in elke set, en ze heeft een griezelig vermogen om contact te maken met haar publiek en ze de hele tijd te boeien.

Gepassioneerd, getalenteerd en toegewijd, DJ Melanie is een kracht om rekening mee te houden. Kom met haar mee op de dansvloer en ervaar zelf de magie van haar muziek.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij