Jukebox Boys

(1)

The Jukebox Boys is een vierstemmige formatie van mannen die a capella maar ook on tape de muziek brengt met dat beetje (zeg maar veel) meer.
Ze komen, ze zien, en ze overwinnen. De a-capella act van de vier heren is de snelste, vlotste en muzikaalst die u kunt bedenken. Met hun blote stembanden en 2 knipvingers in de hand, vergt deze act nauwelijks voorbereiding en is hij multi-inzetbaar. Een diner, een borrel, een verjaardag of stadscentrum.  En dit allemaal onversterkt. Geniet van de virtuoze harmonieën en de muzikale onzin die de boys uit hun vocale mouwen schudden.

Bewonder deze gouden combi van vier zangers, gewapend met acht getrainde stembanden wanneer zij u trakteren op een verrukkelijke zangcocktail die u zelf heeft samengesteld! Een lied met emotie, dat speciaal voor u wordt gemaakt en intrigeert? Geniet ook als deze charmante heren staan te stralen wanneer zij uw grootste favorieten zingen. Hotter than hot, met een verleidelijke uitstraling. Waar nodig tekstueel scherp met een enorme drang naar perfectie. Dit maakt de hooggespannen verwachtingen iedere keer weer waar.

1 Review 10

  1. 22 oktober 2022

    Wat een super stel bij elkaar. Heb genoten vanavond bij Dakota in Den Haag. Wanneer zijn ze weer in Den Haag?


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij