Live Event Painting

Ferdinand Schonberger is een telg uit een kunstenaarsfamilie die tot ver over de grenzen bekendheid geniet. Door te experimenteren met verschillende disciplines en technieken weet hij de ware emoties met vuur en passie te vangen op een doek , vertaald op zijn manier. Het is de meest directe manier om spontane momenten onverwacht vast te leggen.

Live Event Painting is begonnen in een kroeg tussen vrienden , een zelfbedacht concept. Hij neemt zijn mobiele atelier mee naar alle locaties.
Ferdinand is de uitdaging met het lege witte doek al vele malen aangegaan. Veel bruiloften , maar ook andere gelegenheden , zoals Mode Events , Proefschriften ,Diners thuis , Een dag op het werk , Bedrijfsfeest , Afscheidsdiner / receptie of uw Bedrijfspand op doek. Alles is bespreekbaar !.

Voor elk feest, aan het begin een leeg wit doek en na afloop een uniek schilderij met de ware persoonlijke emoties van onschatbare waarde .U kunt altijd terug kijken naar een geslaagde dag op doek!
De doeken van Ferdinand zijn rijkelijk gevuld met dikke klodders verf en pasta , opgebracht met paletmes , vingers en penseel !


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij