Funfare

(0)

De Funfare is geboren uit de visionaire geesten van drie doorgewinterde straatmuzikanten in 2002. Deze muzikale meesters verlangden ernaar om los te breken van de conventie en begonnen daarom aan een gedurfde mars naar het onbekende. Wat ze tevoorschijn toverden, was niets minder dan pure waanzin, en de wereld kon er geen genoeg van krijgen!

Hun ingenieuze concept raakte een snaar bij publiek van ver en wijd, en vandaag, met meer dan 2000 betoverende optredens op hun naam, blijven ze een begeerd fenomeen. Het geheime ingrediënt dat de aantrekkingskracht van FUNFARE tot leven brengt? Een verleidelijke mix van uitzonderlijke muziek en schaterlach-opwekkende humor, geserveerd met een aanstekelijke uitstraling die de kloof overbrugt tussen de artiesten en hun enthousiaste toeschouwers.

Deze virtuozen kunnen elke omgeving omtoveren, of het nu de beslotenheid van een overdekte locatie is of de uitgestrektheid van de grote buitenlucht, tot een podium waar lachen en melodieën samenkomen in perfecte harmonie. Wat meer is, ze hebben de kunst van optreden zonder versterking onder de knie, wat zorgt voor een rauwe en meeslepende ervaring die op een diepgaand niveau verbindt.

Maar hier is het addertje onder het gras: FUNFARE is niet tevreden met alleen het spelen van hun deuntjes; ze zoeken actief naar het ritme van hun publiek en dansen naar de maat ervan. Hun standaardensemble bestaat uit drie uitzonderlijke muzikanten, maar op speciale gelegenheden kunnen ze zelfs een kwartet tevoorschijn toveren als dat jouw wens is!

Dus, als je op zoek bent naar entertainment dat niet alleen muzikaal is, maar ook belooft je lachspieren te kietelen tot het pijn doet, zoek dan niet verder. FUNFARE is het charismatische, muzikale en hilarische antwoord op jouw verlangen naar entertainment!

  • v.a. € 1450
  • 3 x 30 min
  • Allround, Nederlands, Pop
  • 3 personen: zanger/percussie, tuba, saxofoon/mandoline


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij