Ed Palermo

(0)

Stap binnen in de bruisende wereld van Ed, een muzikaal fenomeen! Met een stem die perfect de essentie van Nederlandse muziek vastlegt, staat hij klaar om je ziel te sereneren.

Ed’s reis begon al op 14-jarige leeftijd, toen hij zijn ongelooflijke talent tentoonstelde in de band van zijn vader, De Palermo’s. Als drummer begonnen, ontdekte hij zijn passie voor zingen, en het was meteen een succes. Zijn Amsterdamse stem past naadloos bij het Nederlandse repertoire en levert nummers die resoneren met velen. Ed’s debuutsingle, “Waarom heb je me verlaten,” markeerde het begin van een muzikale odyssee die werd voortgezet met het album “Geen mooie vrouw.”

Wat meer is, Ed richtte “Radio Records” op, een label dat een golf van fantastische singles voortbracht. In de loop der jaren heeft hij een reeks cd’s uitgebracht, in samenwerking met gerenommeerde Nederlandstalige artiesten zoals Andre Hazes, Koos Alberts en Johnie Jordaan.

Maak je klaar om betoverd te worden door Ed’s tijdloze melodieën en onvergetelijke optredens. Duik in zijn wereld en laat de muziek je meeslepen.

Leef
Bloed zweet en tranen
Amsterdam heeft t
Slingers aan de wand
De woonboot
Keep on smiling
Just say hello
Sweet Caroline
Pretty woman
Kroeg op de hoek
Heerlijke wals medley
Kom naar Amsterdam
Ik meen het
Kesera
Laat me
Kali
Mooi blauwe ogen
Zwoele avond in Amsterdam
Koos Alberts medley
André Hazes medley
I can see clearly
Zing maar met me mee
Jordaan medley
Tulpen uit Amsterdam
Crazy litle thing called love
Tulpen medly
Blijf bij mij
Jij denkt maar dat je alles mag
Toppertje
In de zevende hemel
Als jij een drankje naar je zou vernoemen
En nog ongeveer 150 nummers..


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij