Zanger Do Le Clay

(0)

In 2014 nam hij een onverwachte wending toen hij zijn verborgen talent voor zingen ontdekte. Het begon allemaal als een speelse grap, een uitdaging van vrienden om te zingen in een plaatselijke pub. Wat hij toen nog niet wist, was dat dat moment het begin zou markeren van een levenslange liefdesaffaire met het podium.

Na dat eerste optreden voelde hij een onmiskenbare connectie met de schijnwerpers. Hij verfijnde zijn ambacht door betoverende optredens in verschillende talentenshows, elk een opstap naar zijn lot. Het hoogtepunt kwam op Koningsdag in 2019, toen hij voor een kolossale menigte van minstens vierduizend mensen stond, onverschrokken door het sombere weer, en een elektrificerend optreden gaf dat het publiek in vuur en vlam zette.

Tegenwoordig is zijn artistieke ontwikkeling verder gegaan dan de grenzen van DJ’en of individueel zingen. Hij smeedt beide talenten vakkundig samen tot een avondvullend programma dat het publiek betovert. In september 2019 nam hij zijn eerste demo’s op, als getuigenis van zijn onwankelbare toewijding om zijn muziek te delen, niet alleen binnen Nederland, maar ook over internationale grenzen heen, na een klinkend succes op buitenlandse podia.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij