DJ Saxo Beat

Op zoek naar een top live act om uw evenement onvergetelijk te maken? Zoek niet verder dan Dj Saxo Beat! Met een repertoire dat perfect is voor zowel achtergrondmuziek als dans, brengt Dj Saxo Beat de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar romantische saxofoonmuziek voor je huwelijksceremonie of energieke dansnummers voor je personeelsfeest, Dj Saxo Beat is een perfecte keuze.

Wat maakt Dj Saxo Beat zo speciaal? Enerzijds zorgt het voor een fantastische live-act, met een geweldige lichtshow en een saxofoon als live-instrument. Maar dat is nog niet alles – Dj Saxo Beat heeft ook professionele dj’s in dienst, die weten hoe ze het feest op gang moeten brengen met opzwepende ritmes en de nieuwste hits uit de top 40.

Zoekt u een avondvullend programma, dan kan Dj Saxo Beat ook optreden met een swingformatie onder leiding van de getalenteerde Miss. Von Own. Met een gevarieerd repertoire en energieke podiumpresentatie maken Miss. Von Own en Dj Saxo Beat uw feest of evenement onvergetelijk. En met een professionele geluids- en lichtinstallatie, compleet met DJ-booth, weet je zeker dat je gasten nog maanden napraten over je evenement. Dus waarom wachten? Boek vandaag nog Dj Saxo Beat en beleef de ultieme muzikale fusion op jouw evenement met de onverslaanbare combinatie van live saxofoon en DJ power.

  • Prijs op aanvraag
  • 4 uur
  • Allround
  • 1 x saxofonist, 1 x Dj


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij