DJ Dirk Schot

Denk aan een Dj die iets extra’s weet te brengen! Of het nu gaat om een ​​Beachparty, Bruiloft, Etentje, Festival, Privé- of Bedrijfsevent, of gewoon een Feestje, met Dirk Schot is het altijd een feestje!
Gedurende zijn jeugd ging elke vrije minuut uit om muziek te maken of rond te hangen in een van de beroemde platenwinkels in Amsterdam. Het was dan ook geen verrassing dat Dirk Schot op jonge leeftijd zijn carrière als dj begon in een nachtclub in Volendam. Zijn inspiratie voor het DJ-en werd ook gevoed door te luisteren naar Radio Decibel.

Na jarenlange ervaring speelt Dirk Schot nu een breed scala aan gevarieerde muziekstijlen waaronder; Groovy, Soulful, Deep House, House, Disco, Lounge en Nudisco. Dirk Schot is ook niet vies van de 80s, 90s, Classics en Old Skool hits. Door de sfeer van het publiek te voelen en te vertalen naar muziek, is hij meesterlijk in het laten dansen, lachen en plezier maken.

Daarnaast heeft hij zijn plek als DJ in de verschillende populaire Harbour Clubs weten te bemachtigen: zo speelde hij in Club Air, de A’DAM Tower, Loft, 5 & 33, W hotel, W lounge, Hotels van Oranje, Beachclub o, Supperclub, Panama, Hilton Hotel, The Oyster Club en Flamingo Casino. Ook speelt hij regelmatig op Ibiza.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij