DJ Sven Prinsen

Er zijn twee dingen waar Sven Prinsen als kind mee verwend werd: klassieke muziek en kleine porties wijn. Zijn ouders zetten de toon als professionele orkestspelers. Maar onvermijdelijk zou elektronische muziek zegevieren, liefst vergezeld van een goed glas wijn. Sven Prinsen kan worden omschreven als een ster in het Amsterdamse nachtleven. Door velen herinnerd voor zijn sets met voormalig DJ-partner Tettero, wil Prinsen meer dan ooit doen waar hij het meest van houdt.

Verwacht de meest galvanische pareltjes van levensgenieter en partystart sjamaan Sven Prinsen. Met zijn opmerkelijke boeket van disco, house en een vleugje afrobeat, raakt hij niet alleen je voeten, maar ook je ziel. Het kenmerkende geluid van Prinsen is er een die om één ding draait: de oneindige groove.

Zijn selecties variëren van uitgeklede rollers tot klassieke edelstenen, besprenkeld met de vreemde breakbeat of zeldzaamheid. Zijn lijst bevat veel memorabele DJ-optredens in het Amsterdamse clubcircuit – Shelter Amsterdam, Claire, Sugarfactory en Capsule Open Air – een Sven Prinsen-set is een losgeslagen, wervelende ervaring.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij