DJ Bas White

(0)

Tijdens zijn jeugd luisterde DJ Bas White naar de enorme muziekbibliotheek van zijn vader. Dit heeft hem mede gevormd tot de artiest die hij nu is. Elk weekend bezochten hij en zijn vader verschillende muziekwinkels om naar nieuwe releases te luisteren. Die momenten samen waren de sleutel tot zijn ontwikkeling als kunstenaar. Eind jaren 90 kwam DJ Bas White tot het besef dat soul, jazz, funk en de bijbehorende groove terug te vinden zijn in sommige stukken housemuziek. Hier begon zijn liefde hiervoor.

Sinds 2002 heeft hij zijn passie voor muziek uitgeblust door muziek te spelen in de Amsterdamse uitgaansscene. Zoals de gouden regel luidt: “Je zult nooit een overdosis muziek nemen”, bevestigt hij opnieuw dat het beste in het leven voor hem is om muziek te delen met gepassioneerde en vrolijke mensen.

Met meer dan 15 jaar in de entertainmentscene, heeft zijn gevarieerde ervaring hem in staat gesteld om te werken met een zeer diverse groep gepassioneerde professionals in de muziekindustrie en met high-end klanten over de hele wereld, waaronder talloze optredens op grote bedrijfsevenementen en bruiloften. . Hij is muziekadviseur voor bedrijven over de hele wereld, een resident DJ en een trotse muziekcurator van verschillende verdiepingen in de wereldberoemde ADAM Tower en residencies bij enkele bekende plaatsen in Amsterdam en Ibiza.

Van clubs tot strandfeesten tot hotels en bars, hij laat overal magie gebeuren. Wat uw locatie ook vereist, hij zal de muziek harmoniseren om uw stijl te verbeteren!


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij