Magician Dion van Rijt

Dion van Rijt wordt beschouwd als een van de meest originele en creatieve goochelaars/illusionisten van Europa. Hij mag zich met recht de meest originele en creatieve goochelaar/illusionist van Europa en ver daarbuiten noemen. Hij toont zijn eigen originele creatie van illusies en trucs. Er is dus geen andere goochelaar of illusionist die zijn act kan en wil imiteren omdat dit gewoon van Dion is. Waan jezelf in Cirque du Soleil, een van zijn geweldige shows. Een lust voor het oog die zijn weerga niet kent. Dion ontwikkelt acts die tot de beste ter wereld gerekend mogen worden. Hij is een meester in het bedenken van de meest creatieve concepten en acts. Dit onderscheidt hem van de rest van de wereld en elke keer dat hij met unieke acts komt, zijn ze niet te evenaren.

Sommige van zijn acts zoals “Tango”; -een goochelact met een combinatie van de juiste dosis magie, dans en muziek. De act was geïnspireerd op de Argentijnse Tango, waar Dion een speciaal magisch tintje aan gaf. In deze Act portretteert hij een jonge man, gekleed om indruk te maken, die naar een stijlvol restaurant komt om indruk te maken op zijn geliefde. Maar op de tafel die hij gereserveerd heeft, vindt hij een rode roos met een briefje met droevig nieuws… Het kan niet waar zijn… Boos, gekwetst en verdrietig danst hij de tango, terwijl hij het geschenk draagt ​​dat bestemd is voor zijn geliefde . Deze act ontwikkelde hij als speciale act voor het Nederlands Kampioenschap Toverkunst, waarmee hij de Grand Prix won. Een Grand Prix in Luxemburg en daarna Rusland volgden op zijn eerdere succes. Met deze act wist goochelaar Dion bovenaan het Europees Kampioenschap Toverkunst te komen en mocht hij zich met recht Europees kampioen noemen.

The White Magic Rabbit: Met deze act worden de gasten meegenomen in een ware fantasiewereld. Met een combinatie van muziek, dans, creativiteit, humor, magie en veel fantasie heeft Dion deze bijzondere act ontwikkeld die stijl, ervaring en creativiteit laat zien.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij