3xtra

3Xtra biedt de perfecte mix van een compacte live-band en een DJ-show tegen een voordelige prijs. Met slechts 4 muzikanten levert de band een onweerstaanbaar dansbaar repertoire van disco, pop, rock en dance hits. Onderschat de kracht van de compacte formatie niet; de bruisende live-sound staat garant voor een geweldige feestavond.

Deze partyband, 3Xtra, klinkt als een professionele coverband ondanks zijn bescheiden omvang. Laura’s betoverende zang, Peter’s funky baslijnen, Richard’s meeslepende gitaar en Alex’s strakke drums zorgen keer op keer voor een swingende avond!

Met een veelzijdig en dansbaar repertoire is een volle dansvloer gegarandeerd. En wanneer de band even pauzeert, neemt de DJ moeiteloos het stokje over met een reeks topnummers, waardoor de feestvreugde ononderbroken doorgaat.

Dankzij een professionele licht- en geluidsopstelling biedt 3Xtra altijd een luxe muziekervaring. En voor wie meer wil, is er de mogelijkheid om de band uit te breiden met een fantastische saxofonist! Kortom, 3Xtra staat garant voor groots feestplezier, zelfs in een kleine setting!

Daarnaast is 3Xtra ook beschikbaar in een kleinere samenstelling, bekend als ‘3’. Ideaal voor het live begeleiden van trouwceremonies en het verzorgen van sfeervolle muziek tijdens de borrel. En voor wie het beste van beide werelden wil, is er altijd de optie om ‘3’ in te zetten voor de ceremonie en/of borrel, en 3Xtra voor het feestgedeelte.

  • Prijs op aanvraag
  • 5 uur
  • Allround
  • 4 personen, zangeres, gitarist/DJ, drummer, bassist


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij