16 mei '16

Bijzondere acts om je evenement onvergetelijk te maken

Bij het organiseren van een evenement begin je met de basis: een gave locatie met een prachtig podium, adembenemende lichtshow(s) en een toffe band en/of DJ. Dat zijn natuurlijk al ingrediënten voor een event dat gaat knallen. Echter kan er altijd nog een schepje bovenop. Daar zijn de volgende, bijzondere acts het levende bewijs van!

Acrobaten in alle soorten en maten

Acrobaten zijn altijd een goede toevoeging aan je evenement. Mensen houden er nou eenmaal van om anderen gevaarlijke, indrukwekkende capriolen te zien uitvoeren. Neem deze Duitsers die allerlei kunsten uithalen in een draaiend wiel. Daar kijk je je ogen bij uit!

Je kunt het ook, letterlijk, een stuk hoger op zoeken. Dat laat de Tissue Act zien. Twee acrobaten hangen hoog in de lucht aan twee doeken. Wedden dat je versteld zult staan van hun combinatie van behendigheid en elegantie? Wij zouden het niet durven, zo hoog met onze onhandigheid en hoogtevrees. 😉

Dansers die de show stelen

Naar muziek luisteren is al een genot. Als je daar dan ook nog eens een groep showdansers op ziet losgaan, dan is het verhaal compleet. Want ja, het oog wil ook wat. Wat vind jij ervan?

Echte alleskunners: steltlopers

Een goed begin is het halve werk. Dat gaat ook op voor een evenement. Kom je ergens binnen waar meteen unieke dingen gebeuren, dan belooft dat wat. En een aantal steltlopers dat door het publiek heen wandelt en ze van een warm onthaal voorziet is dan ook een krachtige binnenkomer. Natuurlijk kun je ze ook als act op het podium zetten, want ook daar voelen ze zich thuis. Wat een alleskunners!

acts

Eens wat anders dan een DJ, artiest of band

Natuurlijk is het altijd een goede keuze om voor een DJ, artiest of band te gaan. Wil je het écht even anders doen, of mensen goed in de stemming krijgen? Ga voor percussie! Naast het feit dat mensen door het schouwspel energie krijgen, geef je mensen een ervaring mee die ze niet gauw zullen vergeten.

Laat jongleurs je imponeren

Wellicht is het eerste woord niet ‘vet!’ dat bij je opkomt als je aan een jongleur denkt. Kijk echter naar de onderstaande video, en je ziet dat jongleurs van de hoogste klasse écht wel imponeren. Zo iemand aan je evenement laten deelnemen is toch de bom? Neem David Severins bijvoorbeeld, wat tof!

Een klinkende goochelshow

Een goochelshow heb je waarschijnlijk al vaker gezien. Nu kan een goede truc je zeker doen verbazen. Pak je het echter anders aan, dan wordt het pas écht wat. Check Tricks and Beats eens, een goochelaar die ook nog aan het beatboxen is. Zo zie én hoor je echt wat unieks!

Een heel blik aan unieke acts

Zo, wij hebben een heel blik aan bijzondere acts opengetrokken waarmee jij je evenement net even iets unieker kunt maken. Nu is het aan jou om de knoop door te hakken en voor één van de acts te gaan. Of meerdere. Of allemaal. Wat maakt het ook uit!