24 mei '24

Je dagelijkse dosis inspiratie: de beste huwelijksaanzoeken van ’t web

Wij leven in een landje waar ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ hoogtij viert. Tenminste, dat zeggen ze. Maar wij merken ook dat daar verandering in is gekomen. Neem nou mensen die huwelijksaanzoeken doen. Dat gebeurt op de meest originele manieren, zowel in ons koude kikkerlandje als daarbuiten. En dat moeten we natuurlijk met je delen!

Er wordt namelijk flink wat heisa gebouwd rondom huwelijksaanzoeken. En wij vinden dat eerlijk gezegd helemaal top. Het is toch een moment dat je leven gaat veranderen. Waarom dat dan niet eens op een unieke, aparte, gekke manier doen? Juist, go for it! Het is alleen wel erg cliché om met een glas champagne met de ring erin aan te komen zetten. Waar moet je dan wél zo’n beetje aan denken? Wij hebben wat inspiratie voor je in de vorm van onze top 3 aan huwelijksaanzoeken. Zo kun je zelf een te gekke variant verzinnen. Of je leent gewoon een idee, beter goed gejat dan slecht gedaan he!

3. Waarom het alleen doen?

Als het ook samen kan! Of je hier fan van bent, dat ligt aan jou. Wij vinden het zelf wel een tof idee om iedereen die belangrijk is in je leven mee te laten werken aan één van de belangrijkste momenten van je leven. Zo zorgde Spencer ervoor dat zijn man in spé naar Home Depot werd gelokt, waar een heel leger aan vrienden en familie hem hielp dé vraag van zijn leven te stellen. Cute, toch?

2. Zeker van je zaak

Stiekem zijn wij best een stelletje romanticussen, hier bij Beste Bands. Vandaar dat we dit aanzoek wel op de tweede plaats moesten zetten. Deze man wist al drie jaar lang dat hij zijn vriendin ten huwelijk ging vragen. En dat bereidde hij op een awesome manier voor. Over die drie jaar stuurde hij haar brieven, waarmee hij met zorg de eerste letter van elke brief selecteerde. Je snapt ‘m vast al!

1. Denk je naar de film te gaan…

Dit is er toch wel eentje uit het boekje die meteen ook flink wat werk kostte, zoals het schieten van een filmtrailer en het betrekken van een bioscoop in het complot. Dat er ook nog een goede dosis humor in zit verwerkt maar het verhaal compleet. Kijken die hap!

Huwelijksaanzoeken, check. En nu?

Zo, nu weet je hoe je het gaat aanpakken. Maar dat is slechts het begin, want wat als hij/zij ja zegt? Dan moet je bijvoorbeeld gaan nadenken over je openingsdans. Daar helpen we je ook graag mee. Maar voor nu, veel succes met het aanzoek. You can do it!